יום שישי, 26.12.2025 שעה 23:02

חנה מיננקו תטוס לבדיקות אצל רופא מומחה בחו"ל

קופצת המשולשת, שתיעדר מאליפות העולם, ניסתה לחזור להתאמן אחרי הפציעה בקרסול, אך היא עדיין סובלת מכאבים. בעקבות זאת, תטוס מחר להיבדק בפינלנד

|
חנה קנייזבה-מיננקו  (רדאד ג'בארה)
חנה קנייזבה-מיננקו (רדאד ג'בארה)

אחרי שלא נכללה ברשימת הספורטאים שייצאו לאליפות העולם באתלטיקה, שהוגשה אתמול (חמישי) על ידי האיגוד הישראלי לוועדה המארגנת של התחרות, מתברר כי חנה קנייזבה מיננקו מתקשה לחזור מהפציעה שלה בקרסול והיא תטוס לבדיקות בחו”ל.

כזכור, קופצת המשולשת נפצעה באליפות ישראל שנערכה לפני כחודש וחצי, כאשר קפצה לרוחק. מיננקו הובהלה לבית החולים ולאחר סדרת בדיקות התגלה שבר בקרסול שלה, שגרם לכך שהיא נאלצה לקחת הפסקה מפעילות. במהלך ההפסקה, החליטה האתלטית לחזור למאמנה החדש-ישן אלכס מרמן, אך התקשתה לשוב לאימונים מלאים.

חנה קנייזבה-מיננקו (רדאד גחנה קנייזבה-מיננקו (רדאד ג'בארה)

מיננקו החלה בשבועות האחרונים לנסות להתאמן אחרי ההפסקה שלקחה, אבל בכל פעם שניסתה לנתר על רגלה, היא חשה בכאבים במקום בו היה השבר, עם כאב שהגביל אותה והקשה עליה. בעקבות זאת, מיננקו החליטה להמריא לבדיקות מיוחדות בפינלנד אצל רופא מומחה שטיפל בה בעבר, על מנת לבדוק את מצבה של הרגל. הבדיקות שלה ייערכו ביום שני.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */