יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:49
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

דסה נפרד: שמחו לאידי, חישבו עבורי את הכסף

המגן נפרד ממכבי ת"א: "מוכן להפסיד על האתגר החדש הזה לא מעט, אבל המסע בקבוצה מבחינתי הושלם. שמחו לאידי כשחתמתי בוויטסה תמורת סכום נמוך יותר"

|
אלי דסה מונף על ידי השחקנים (רדאד ג'בארה)
אלי דסה מונף על ידי השחקנים (רדאד ג'בארה)

מגן ויטסה ארנהם, אלי דסה, שקולו לא נשמע לאורך כל הקיץ, בחר היום (שלישי) להיפרד בדרכו ממכבי תל אביב, המועדון בו שיחק בארבע השנים האחרונות, בפוסט ארוך אותו כתב ברשת החברתית "אינסטגרם", זאת לאחר שחתם לשלוש שנים במוליכת הליגה ההולנדית כפי שנחשף ב-ONE

דסה כתב: “היה לי טוב. הכי טוב שאפשר. אולי כמעט הכי טוב. ארבע שנים במועדון שמקצועיות היא הסמל הכי גדול שלו. אוהדים שעוטפים אותך באהבה, חדר הלבשה מאוחד, מיוחד ומאחד, חברים בלב ובנפש, אתגרים מקצועיים שהושגו אחד אחרי השני ברשימת החלומות שמכין לעצמו כל שחקן כדורגל: שלב הבתים בליגת האלופות, פעמיים שלב הבתים בליגה האירופית, כמעט גביע המדינה פעמיים ואליפות היסטורית. המסע מבחינתי הושלם. הרגשתי שלם, הרגשתי מוכן. עכשיו נשאר עוד חלום אחד, לצאת לחו״ל. כאדם, כשחקן. זה האתגר שהצבתי לעצמי והוא מקצועי ואנושי נטו”.

אלי דסה עם הכדור (רדאד גאלי דסה עם הכדור (רדאד ג'בארה)

“זה לא קשור לכסף, ואני אפילו מוכן להפסיד על האתגר לא מעט. אל תגלו לחבר׳ה מהולנד, כי הרווח עצום. היו כאלה שחישבו סכומים עבורי, שכעסו כאשר אמרתי לא’, ששמחו לאיד כשחתמתי בוויטסה ההולנדית עבור סכום נמוך יותר. בעיקר אלה שלא מכירים אותי. ההצעה של מכבי הייתה הוגנת, נדיבה אפילו, אבל הלב רצה לצאת למסע נוסף. כזה שדבר אינו מובטח בו, כזה שרבים שואפים לו ורבים אחרים חוששים ממנו. גם אני, קצת. בכל זאת, לא פשוט לעזוב בית חם ואוהב, בית שאומר לך בכל רגע, ‘תישאר’, בית שיודע לטפח, שתומך ברגעים לא פשוטים, שמח איתך ושמח עבורך, בית בצבעים אהובים של צהוב-כחול”.

“את הסוף הזה אני לא אאפשר לאף אחד לקלקל. גם לא את ההתחלה החדשה. מכבי תל אביב הפכה אותי לשחקן איכותי יותר, לאדם טוב יותר, דרכה הפכתי לשחקן מוביל בנבחרת ישראל ולא מעט בזכותה מתאפשר לי לעמוד מול המראה ולומר לעצמי - אני מוכן. האוהדות והאוהדים לעולם יהיו זכרון נפלא. השירים, מילות העידוד, מפגני התמיכה, את כל אלה אני אורז איתי לתחנה הבאה, באמונה שלמה כי הם יסייעו לי גם בה. תודה ולהתראות”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */