כפיר אדר
|

פיליפ הרץ עם תעודת הזהות (הפועל אלטשולר שחם באר שבע) (מערכת ONE)
להפועל באר שבע יש שחקן ישראלי מן המניין. פיליפ הרץ השלים היום (רביעי) רשמית את עלייתו, כאשר קיבל במשרד הפנים בבאר שבע תעודת זהות ישראלית וכעת ייחשב לשחקן ישראלי על פי כל הקריטריונים החדשים של ליגת ווינר סל.
הרץ (27, 1.96), הדני ממוצא יהודי, שיחק בעונות האחרונות בנסטווד (לצידו של אקס ב”ש נוסף אנטון שוטבין) מצמרת הליגה הדנית והעמיד בעונה האחרונה שורה סטטיסטית נאה של 11.2 נק׳ 4.1 ריבאונדים ו-2.4 אסיסטים למשחק כשהוא מגיע עם הקבוצה לחצי גמר הפלייאוף.
אוהדי גלבוע/גליל (איציק בלניצקי)בתוך כך, הפועל גלבוע/גליל החליטה לייעל את התנהלותה הקיץ בפן הכספי ולאחר הערכת מצב שהתקיימה במשטרת עפולה ולסגור את משחקי ההכנה שלה מול הפועל תל אביב וחולון בפני הקהל.
הסיבה למהלך היא העלויות הכספיות הגבוהות שהאבטחה הייתה אמורה לעלות בצמד משחקי האימון והמשמעויות הכספיות שנלוו לכך. בכך חוסכת הקבוצה כ-50 אלף ש”ח במשחקי ההכנה הקרובים. אגב, עד כה נאספו 52 אלף ש”ח בלבד להמשך תחזוק הקבוצה מתוך 200 אלף השקלים שעומדים כיעד לגיוס.