שלום אלבז
|

מסאי דגו (רדאד ג'בארה)
בעירוני קריית שמונה מקווים לאסוף נקודות ראשונות העונה בליגה במשחק הערב (שני, 20:00) מול הפועל כפר סבא. לחניכיו של מסאי דגו לקח זמן להתאושש מהמהלומה שספגו במחזור הפתיחה מול בני יהודה ובעיקר צמד הרחקות, בצוות המקצועי ביקשו משחקני הקבוצה להשאיר את המשחק הזה מאחור ומבחינתם להתחיל כעת את העונה עם שלוש נקודות.
בקרייה מקווים כי האירועים האחרונים לא יהיו עם השפעה גם על העיר אשר סמוכה לגבול לבנון. במועדון מתכוונים לשוחח עם השחקנים הזרים ולהכין אותם לסיטואציה אם תהיה. הברזילאי סילאס אראוז'ו דה סילבה שחתם בקריית שמונה במהלך סוף השבוע יגיע הלילה לארץ והוא צפוי להשתלב לאחר פגרת הנבחרת, במשחק מול כפר סבא הוא יצפה בחבריו החדשים מהיציע.
אלי חכמון עם אמיר בן שמעון (שחר גרוס)אחת השאלות המרכזיות טרם המשחק היא מי יפתח בעמדת המגן השמאלי וזאת לאחר ששני המגנים השמאליים, אמיר בן שמעון ואורי מגבו הורחקו במחזור הקודם, מסאי דגו יכריע בין אופק נדיר הצעיר לבין הבלם זיו מורגן. המאמן ציין: “הפנים שלנו למשחק עם כפר סבא קבוצה איכותית שאמנם ניצחנו בגביע הטוטו אך זו קבוצה אחרת שניצחה את הפועל תל אביב ועשתה משחקים טובים. מצפה קרב קשה, נבוא לתת 200 אחוז ולנצח”.
הרכב משוער: דז'וגאס ברטקוס, יובל לוין (אבו עביד), מרכוס דיניז, עידן נחמיאס, זיו מורגן(אופק נדיר), עומר לקאו סמואל בראון, ג’ון רואיז, איסמעיל ריאן, גיימס אדני וקיליאן שרידן.