יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:45
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

איביץ': הסגל שלנו הטוב בארץ, טיבי: יש רעב

מאמן מכבי לקראת מחזור הפתיחה: "ברור שהמטרה היא אליפות", "ההפסד בליטא? משהו שקורה פעם ב-3 שנים". הבלם: "לא האמנתי שאשאר כאן כ"כ הרבה שנים"

|
ולדימיר איביץ' ואיתן טיבי (חגי מיכאלי)
ולדימיר איביץ' ואיתן טיבי (חגי מיכאלי)

אחרי ההדחה מאירופה, האלופה מכבי תל אביב תנסה לפתוח ביום שבת (20:30) את ליגת העל ברגל ימין כשתתארח אצל העולה החדשה, סקציה נס ציונה, במסגרת מחזור הפתיחה. לקראת ההתמודדות המסקרנת, ולדימיר איביץ’ דיבר במסיבת העיתונאים המסורתית שהועברה בשידור חי בערוץ ONE ובאתר.

איביץ’ אמר: “משחק ראשון, התכוננו היטב למשחק קשה מול קבוצה שעלתה ליגה והציגה משחקים טובים בגביע הטוטו. זו קבוצה איכותית, שהתחזקה ואנחנו יודעים מה צריך לעשות. נצטרך לתת הכל כדי לנצח את המשחק. הקבוצה במצב טוב כרגע, השחקנים מוכנים לליגה ואני בטוח שכולם מחכים כבר לתחילת העונה. מתחילים מאפס, יש לפנינו תחרות קשה, יש הרבה קבוצות עם מטרות ונעבור משחק משחק”.

צפו: הדשא של בלומפילד ממלא את המגרש

“ברור שהמטרה היא לקחת אליפות, אם נשיג את זה נדע בסוף. אין עוד מטרה, לעולם לא נשחק כדי לסיים במקום השני. אנחנו מכבדים את היריבות, אבל אנחנו נלחמים בשביל עצמו, בשביל האוהדים והגאווה. אירופה? היינו צריכים לעבור גם את קלוז’, ולפעמים חסר קצת זמן, כמו בגומלין נגד סודובה. ההפסד לסודובה? משהו שיכול לקרות פעם ב-3 בשלוש שנים, זה הכדורגל ואין מה לעשות, לא מנסה לתרץ זו הטעות שלנו”.

“בכל מקרה זה שייך לעבר, כמו האליפות בעונה שעברה. אנחנו רק עם הפנים קדימה וכל משחק חשוב עבורנו, נצטרך להילחם עד הסוף. יש לנו את הסגל הטוב בארץ, אך זו קבוצה ולא שחקנים. בכדורגל אי אפשר לדעת מה יהיה, לכן עד סוף חלון העברות קשה לחזות מה יהיה, אולי נמכור, אולי ייקנו מאיתנו שחקנים. בכל אופן, יש לנו בעלים שדואג לקבוצה ועבורי הדבר הכי חשוב הוא שאני במועדון בריא, ללא בעיות”.

ולדימיר איביץולדימיר איביץ' (חגי מיכאלי)

על הפציעות בסגל: “שרן ייני עדיין פצוע, ובקשר לשאר השחקנים הרופא שלנו יכול לתת יותר פרטים מתי השחקנים יחזרו לפעילות. יש שחקנים פצועים שעדיין לא חזרו ואני מאמין שניקוליץ’ וגולסה יתחילו לחזור לאט לאט כבר בימים הקרובים”.

איתן טיבי אמר: “שמח להיות במכבי, יהיה לנו משחק לא קל מול קבוצה חדשה לגמרי, כשהתחלפו לא מעט שחקנים ואנחנו מאמינים ביכולת שלנו. מתחילים דרך חדשה ומקווים להצליח לפחות כמו שנה שעברה. אני מאוד מאוכזב שלא הייתי יכול לעזור באירופה, אבל מבחינתנו זה משהו שאי אפשר לשנות כבר. מתמקדים רק בליגה, זה הלחם שלנו”.

איתן טיבי (חגי מיכאלי)איתן טיבי (חגי מיכאלי)

“הדבר החשוב ביותר עבורנו זה לבוא ולהיות מכבי – עם רעב ורצון לנצח בכל דבר, וזה מתחיל כבר מהמשחק הקרוב שלנו. גם בגביע הטוטו ראו את הרצון והלחימה שלנו, וזה הדבר החשוב ביותר עבורנו כבר. מבחינה אישית על הקיץ שעברתי? קיץ ללא קבוצה, אך עבדתי קשה כדי להדביק את הפער ורציתי להגיע לשיא הכושר. כשהגעתי למכבי לא האמנתי שאשאר כאן כ”כ הרבה, זה המועדון הגדול בישראל. השגתי לא מעט יעדים ועדיין אני מציב לעצמי”.

“אזכור את השנה האחרונה בעיקר מכיוון שגם שלא שיחקתי, נתתי את כולי עבור המועדון וזה הדבר הכי חשוב. להראות ולתת דוגמה לצעירים ולעשות את הטוב ביותר עבור המערכת, מקווה שהשנה אוכיח שאני ראוי להיות בהרכב ולשחק”.

ולדימיר איביץולדימיר איביץ' (חגי מיכאלי)

על אלי דסה: “הוא חבר קרוב שלי, אבל כל אחד מקבל את ההחלטות שלו, הוא יודע מה הכי נכון עבורו. אני מאמין ומקווה שיצליח בכל מקום שיהיה. ימים יגידו אם דסה עשה טעות, הרצון כמובן היה שהוא יהיה איתנו, אך אנחנו ממשיכים הלאה. רצו מאוד את דסה במכבי ולצערנו זה לא הסתדר”.

שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)
אייל גולסה באימון (חגי מיכאלי)אייל גולסה באימון (חגי מיכאלי)
ולדימיר איביץולדימיר איביץ' באימון (חגי מיכאלי)
שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)
ולדימיר איביץולדימיר איביץ' באימון (חגי מיכאלי)
ולדימיר איביץולדימיר איביץ' עם אופיר דוידזאדה (חגי מיכאלי)
שרן ייני באימון (חגי מיכאלי)שרן ייני באימון (חגי מיכאלי)
ולדימיר איביץולדימיר איביץ' באימון (חגי מיכאלי)
אורוש ניקוליץאורוש ניקוליץ' באימון (חגי מיכאלי)
דניאל טננבאום באימון (חגי מיכאלי)דניאל טננבאום באימון (חגי מיכאלי)
שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */