יום ראשון, 15.02.2026 שעה 10:41
ליגת העל Winner 25-26
5422-5323הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4226-4722מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3235-3923הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2829-2522בני סכנין8
2339-2923הפועל חיפה9
2344-2823מ.ס אשדוד10
2348-2823עירוני טבריה11
2142-3323עירוני ק"ש12
2034-2223הפועל ירושלים13
1155-1623מכבי בני ריינה14

התרגשות בב"ש: פיינורד קבוצה ברמה אחרת

דריכות בקבוצה של בכר לקראת המפגש הראשון בפלייאוף האירופית ב-20:30. זריהן, קאריו ושהר נאבקים על המקום בחוד, ויטור ערך אימון מלא ועשוי לפתוח

|
שחקני הפועל באר שבע באימון (מרטין גוטדאמק)
שחקני הפועל באר שבע באימון (מרטין גוטדאמק)

התרגשות גדולה בהפועל באר שבע לקראת המשחק הראשון מבין שניים נגד פיינורד, שייערך הערב (20:30) באצטדיון ברוטרדם, זאת במסגרת שלב הפלייאוף בליגה האירופית והקרב המקום בשלב הבתים של המפעל. 
"פיינורד זאת קבוצה ברמה אחרת מכל מה שפגשנו בשנתיים האחרונות", אמרו בבאר שבע לקראת המשחק והוסיפו: "כולם יודעים על המסורת של פיינורד, על הביתיות שלה ועל הרצון שלה לשחק בכל מפעל אירופי. אנחנו מגיעים כאנדרדוג, אבל יש לנו שחקנים לוחמים שיתנו את הכל כדי לנסות להוציא תוצאה טובה. הפועל באר שבע בשנים האחרונות שיחקה נגד מועדונים גדולים בכדורגל האירופי וזה נותן לנו את התקווה להמשיך לחלום. מה שבטוח, אסור לנו לעשות טעויות וכולם יצטרכו להיות בשיא". 

מה הסיכוי של חיפה, ב"ש ובית"ר לאליפות?

אמש (רביעי) חניכיו של ברק בכר ערכו את האימון המסכם לקראת המשחק, כאשר המאמן נתן דגשים עיקריים על משמעת טקטית ומשחק זהיר, בעיקר של שחקני הקישור. "אסור לנו לאבד כדורים, פיינורד תלחץ אותנו בהתחלה כדי להשיג שער מוקדם ולכן כל מאבק על כדור וכל מצב נייח הוא קריטי", אמר גורם בקבוצה. 
בכר ערך באימון תרגול טקטי בלבד ולא תרגל הרכב. בינתיים, המאמן משאיר קלפים בודדים קרוב לחזה, בעיקר בכל מה שקשור לחלק ההתקפי. חוסה אנחל קאריו, בן שהר וניב זריהן נאבקים על חולצת ההרכב, כשלגבי זריהן, ההתלבטות היא האם לשלב את גיבור הצמד נגד נורשפינג במהלך המשחק כדי שיהיה על תקן האס מהספסל, בדיוק כפי שעשה נגד השבדים בחמישי שעבר, או להעניק לו את הצ'אנס כבר מהפתיחה. 

ניב זריהן (חגי מיכאלי)ניב זריהן (חגי מיכאלי)

יחד עם זאת, לפי הערכות, ישנם מספר שחקנים שיחזרו בוודאות ל-11. תחילה מדובר בשוער ארנסטס שטקוס שיפתח בין הקורות ולאחר מכן בשחקני ההגנה לואי טאהא, בן ביטון ושון גולדברג, שקיבלו מנוחה מלאה נגד בית"ר ירושלים. גם עדן שמיר, נייג'ל האסלביינק ורמזי ספורי שקיבלו מנוחה חלקית ביום ראשון האחרון, צפויים לפתוח בהרכב.

הבשורה המעודדת מגיעה מכיוונו של מיגל ויטור שערך אימון מלא והוא יעמוד לרשות הצוות המקצועי ועשוי לפתוח במרכז ההגנה. למרות זאת, מאחר והפורטוגלי לא שיחק כשבועיים וחצי, ישנן מחשבות בקבוצה ללכת עם עמית ביטון שהחליף עד כה את ויטור בצורה טובה. 
הרכב משוער: ארנסטס שטקוס, בן ביטון, לואי טאהא, עמית ביטון (מיגל ויטור), שון גולדברג, מרוואן קבהא, עדן שמיר, דוד קלטינס, רמזי ספורי, נייג'ל האסלביינק ובן שהר (ניב זריהן או חוסה אנחל קאריו).




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */