מערכת ONE
|

גיא פניני עם טייריס רייס (יניב גונן)
טייריס רייס, שאמנם רשם עונה אחת במכבי תל אביב, אך היא הייתה חלומית במיוחד עם זכייה היסטורית ביורוליג, מצטרף לפנאתינייקוס היוונית וכבר מחכה לפגוש בקוצר רוח את האוהדים הירוקים: “ביקרתי באואקה לא מעט פעמים כשחקן יריב ועכשיו זה יהיה אדיר ש-20 אלף אוהדים יקראו בשמי”.
“כבר מחכה בקוצר רוח להתחיל את העונה, בתקווה לעזור לפאו לרשום עונה איכותית וטובה. יש לי הזדמנות מצוינת להחזיר למועדון על האמון הגדול שנתנו לי, אני בטוח שנעשה עונה מצוינת ואני מבחנתי אעשה את המקסימום”, סיפר הגארד חזר לאירופה אחרי עונה בליגה הסינית.
קלויארו: שמח לחזור,נהיה קבוצה חזקהכזכור, אחרי עונה האדירה עם הצהובים מתל אביב, רייס המשיך לכסף הגדול של חימקי מוסקבה ולאחר מכן עבר לברצלונה, אך עם שתיהן הגארד לא הצליח לרשום הישג משמעותי ויוצא דופן כמו ביד אליהו.