יום ראשון, 04.01.2026 שעה 01:09

נותנת החסות החדשה לליגת החופים: קבוצת יעדים

הקבוצה בראשותו של מוטי אברג'יל, לשעבר שוער הנבחרת בכדורגל חופים, חתמה על החסות הכוללת שילוט, השתתפות בטקסים מרכזיים ופרסום בפלטרפומות הליגה

|
מוטי אברג'יל (צילום: יוסי סוריק)
מוטי אברג'יל (צילום: יוסי סוריק)

קבוצת יעדים בראשותו של מוטי אברג'יל, לשעבר שוער נבחרת ישראל בכדורגל חופים, מצטרפת כנותנת חסות לליגת כדורגל החופים.

חברת יעדים הוקמה על ידי מוטי אברג'יל המשמש היום כבעלים ומנכ"ל החברה – מחזיק בבעלות קבוצת יעדים נדל"ן. תחת הקבוצה, נמצאת חברת "יעדים המרכז הארצי לקורסים", החברה אשר מתמחה בלימודי נדל"ן ושיווק חיצוני למוסדות לימוד. התמחות החברה ללמד נדל"ן על כל המשתמע מכך מלימודי תיווך עד יזמות איתור נכסים ותחום ייעוץ ומחזור המשכנתאות.

מוטי אברגמוטי אברג'יל בימיו כשחקן (עידו ארז)

העסקה כוללת שילוט, השתתפות בטקסים מרכזיים, ופרסום בפלטפורמות של הליגה. כזכור, מוטי אברג'יל היה השוער הראשון אי פעם של נבחרת ישראל בכדורגל חופים והשתתף במשחק הבכורה בו ניצחה נבחרת ישראל את נבחרת אנגליה 6:5, בזכייה ההיסטורית בגביע היהלומים, בטורנירים בינ"ל בארץ ובחול ובמשחק האחרון ששוחק בארץ נגד נבחרת ברזיל בקיץ 2008.

מוטי אברג'יל על חתימת החסות: “זה ללא ספק סגירת מעגל עבורי וכבוד גדול  לחזור לענף שאני כל כך אוהב. הסכם החסות הזה הוא קודם כל מבחינתי, והקבוצה שבראשה אני עומד, החזרה באהבה לקהילה. אין דבר שיותר משמח בקיץ את הציבור בארץ מטורניר כדורגל החופים שמשוחק בנתניה”. 

דודי מור, מנכ"ל הליגה: "זה רק טבעי יצירת השותפות הזאת בין מי שהיה מעמודי התווך של הקמת מפעל החופים בעבר, ואיש עסקים מוצלח בהווה לליגת בנק יהב בכדורגל חופים. אנו גאים בו על הדרך שעשה והתפתחותו המקצועית, ומאושרים שהוא בחר בנו לעסקת החסות הזאת".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */