מערכת ONE
|

אצטדיון סן סירו (רויטרס)
סוף עידן. אחרי שאינטר ומילאן הסכימו לשתף פעולה בניהן על מנת לבנות את אצטדיון הסן סירו החדש, שאמור להיבנות בסמוך לזה הקיים ומשמש כמגרש הביתי של שתי הקבוצות האיטלקיות, כעת נעשה צעד משמעותי לעבר המטרה כשהצדדים והעירייה הסכימו על הריסת האצטדיון ובניית החדש שאמור להיות מוכן בתחילת עונת 2022/23.
באיטליה מדווחים היום (שני) כי למרות שראש עיריית מילאנו, באפה סאלה, אינו מרוצה מכך שהאצטדיון לא יהיה ברשות העירייה ואף התנגד לכך בתחילה, זה יאושר לבסוף. העלות: כ-700 מיליון אירו והאצטדיון עשוי להיות מוכן בעוד שלוש שנים.
מרגע קבלת ההודעה, לא מעט אוהדי שתי הקבוצות ברחבי איטליה הביעו את זעמם בשל העובדה כי אינם מעוניינים להחליף את אצטדיונם המיתולוגי במתקן אחר והעדיפו בתחילה כי הנוכחי ישופץ. כמו כן, לא מעט אוהדים הביעו אכזבה מכך שהאצטדיון החדש ימשיך לשמש את שתי הקבוצות, כאשר הם לא מעוניינים לחלוק את מגרשם עם היריבה העירונית.