יום שבת, 03.01.2026 שעה 21:26
ליגת ווינר סל 25-26
21887-106711מכבי ת"א
21827-100411הפועל ת"א
21904-97212הפועל העמק
20950-102312הפועל ירושלים
201019-97612הפועל חולון
181008-106211בני הרצליה
17988-99211עירוני קריית אתא
16968-93511הפועל ב"ש/דימונה
15943-91211עירוני רמת גן
15929-89511מכבי ראשל"צ
14923-84911עירוני נס ציונה
13966-89711מכבי רעננה
13911-78011הפועל גליל עליון
131060-91912אליצור נתניה

אלי דריקס לאוהדי מכבי: לא נסבול אלימות בדרבי

מנכ"ל מכבי במכתב לארגון "הגייט": "הערכים שלנו - ניצחון על המגרש וכבוד מחוצה לו. לא נסבול שום פרובוקציה וננהג באפס סובלנות. אל תתעסקו ביריבה"

|
כדור הפתיחה, טאריק בלאק מול תומר גינת (איציק בלניצקי)
כדור הפתיחה, טאריק בלאק מול תומר גינת (איציק בלניצקי)

בעקבות אירועי הדרבי הקודמים ולאור ההודעה של ארגון אוהדי מכבי תל אביב ״הגייט״ אמש (רביעי) לשחקני הקבוצה, שם קראו להם לשבור את הרגליים במשחק, מנכ״ל המועדון אלי דריקס שיגר מכתב הרתעה מפני אירועים אלימים. 

בפוסט שהועלה ברשתות החברתיות של הארגון, שתיאר את תחושות ההתרגשות לקראת משחק דרבי בכל פעם, נכתב בין היתר: ״שחקנים יקרים בשבילכם מכבי והכדורסל זו עבודה, בשבילנו זה חיים. אז תתנו ת’נשמה ותשברו להם ת'רגליים! יאללה מכבי מלחמה!״. ההודעה לא התקבלה בעין יפה בעיני אנשי המועדון שרוצים לעבור את המשחק ללא אירועי אלימות. 

“אנחנו מכבדים אתכם מאוד ומעריכים, אתם האוהדים שלנו והולכים איתנו”, כתב דריקס. “הדרך שלנו היא דרך הספורט. הערכים שעליהם גדלנו הם ניצחון על המגרש, וכבוד מחוץ למגרש. אל תיגררו אחרי מי שדרכם לא כזאת. תבואו, תעודדו את הקבוצה שלנו בכל הכח, ואל תתעסקו בקבוצה היריבה. אני מודיע כאן חד משמעית ומראש. לא נסבול במשחקי הדרבי שום אקט של אלימות, פרובוקציות וכיוצא בזה. אנחנו ננהג באפס סובלנות עם תופעות כאלה”.

בלאק: "נהיה מוכנים מול מי שיהיה מולנו"

כזכור, אמש פרסמנו על פנייתו של רגב פנאן לאוהדים לפני הדרבי וכעת מגיע מכתבו של דריקס אותו הוא סיים בנחרצות: ״אני מודיע כאן חד משמעית ומראש. לא נסבול במשחקי הדרבי שום אקט של אלימות, פרובוקציות וכיוצא בזה. אנחנו ננהג באפס סובלנות עם תופעות כאלה”.

בתוך כך ובין האוהדים לבין סאגת ג׳רמי פארגו יש גם משחק הערב (חמישי) ב-21:00 בו תצטרך מכבי תל אביב לשמור על יתרון הביתיות שלה מול מי שאף פעם לא עושה לה חיים קלים במשחקי הדרבי, הפועל תל אביב. 

מייקל רול התייחס למפגש הטעון: ״כקבוצה אנחנו צריכים להתרכז במה שקורה על המגרש. יהיו הרבה שטויות שיקרו מסביב לפרקט, אבל אנחנו צריכים להתעלם מהן. חייבים להתרכז בכדורסל. אנחנו לא צריכים עוד מוטיבציה עכשיו, זה הפלייאוף. זה המאני-טיים. נצטרך לשים דגש על כל נושא הריבאונד שיהיה עבודה קבוצתית. אנחנו ניתן תשומת לב נוספת לכך, אנחנו חייבים להוריד את מספר הריבאונדים של הפועל ושל תומר גינת, אין ספק״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */