יום שישי, 06.03.2026 שעה 20:41

גם הסגנית בפנים: פנרבחצ'ה העפילה לפיינל פור

הטורקים להטו מהשלוש (15 מ-22) בדרך ל-82:99 על ז'לגיריס שנתן 1:3 בסדרה ואת הכרטיס השני אחרי האלופה ריאל. 25 נק' ו-5 מ-5 מחוץ לקשת לעלי מוחמד

|
עלי מוחמד, הצגה של הגארד (Euroleague)
עלי מוחמד, הצגה של הגארד (Euroleague)

תמונת פיינל פור היורוליג ממשיכה להתבהר ואחרי שהאלופה המכהנת, ריאל מדריד, השיגה את הכרטיס הראשון הצטרפה אליה הערב (חמישי) סגניתה מהעונה הקודמת – פנרבחצ’ה. הטורקים עלו למשחק הרביעי בסדרה מול ז’לגיריס קובנה בליטא וסגרו את הסיפור עם 82:99 שנתן להם 1:3 ומנע משחק חמישי ומכריע. היריבה בחצי הגמר תהיה המנצחת בסדרה בין אנדולו אפס לברצלונה (1:2 לאנדולו).

החבורה של ז’ליקו אובראדוביץ’ הגיע חדה מאוד למפגש מול שאראס ושחקניו ולאחר שפתחה בסערה היא הוליכה בהפרש מבטיח כבר בתום הרבע הראשון (16:30). למרות זאת, החבורה העיקשת בירוק לא התכוונה לוותר בלי לתת פייט ולאחר שצימקה ל-49:41 עם הירידה להפסקה, היא הצליחה לקזז את הפיגור עד לכדי 4 נקודות בלבד, אך פה למעשה החליטה האורחת להתעורר מחדש וללחוץ פעם נוספת על הדוושה.

עלי מוחמד, שהיה פשוט בלתי ניתן לעצירה וסיים עם 25 נקודות ו- 5 מ-5 מחוץ לקשת, הוביל בריחה טורקית נוספת שבשיאה עמד ההפרש על 20 נקודות באמצע הרבע האחרון. ז’לגיריס עוד ניסתה לבצע קאמבק נוסף אך זה היה מעט מדי ומאוחר מדי. אצל המפסידה קלע ברנדון דייויס 25 נקודות אך זה לא היה מספיק מול הסטטיסטיקה הקבוצתית של הטורקים שסיימו עם נתון מדהים מחוץ לקשת – 15 מ-22 שהם 68.2 אחוזים ולא הותירו סיכוי לשאראס ושחקניו.  




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */