יום שישי, 13.02.2026 שעה 20:59

64 דקות לתומר חמד בהפסד ק.פ.ר, בולטון ירדה

אחרי הצמד בשבוע שעבר, הפעם החלוץ הישראלי לא הצליח לכבוש וקבוצתו ספגה 2:1  מבלקבורן. בולטון המסובכת הפסידה לאסטון וילה וירדה לליגה השלישית

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

אחרי שכבש צמד בשבוע שעבר בניצחון הנדיר של ק.פ.ר 0:4 על סוונסי, תומר חמד פתח הערב (שישי) שוב בהרכב קבוצתו, שאירחה את בלקבורן, הסמוכה אליה בטבלה, אולם הפעם לא מצא את הרשת וקבוצתו הפסידה 2:1.

האורחים כבשו ראשונים בדקה ה-22 מפנדל מדויק של דני גרהאם והכפילו את התוצאה עם פתיחת המחצית השנייה משער של בראדלי דאק, החלוץ הישראלי הוחלף בדקה ה-64, על ידי מאט סמית’, שאף כבש את השער המצמק בתוספת הזמן, אולם זה לא הספיק כאמור לנקודות.

ההפסד מותיר את קבוצתו של חמד עם ניצחון אחד בודד בלבד בתשעת המשחקים האחרונים והחלוץ יחפש את שערו השמיני העונה בליגת המשנה כבר ביום שני כשהקבוצה תצא למשחק חוץ מול דרבי קאונטי, שעדיין חולמת על פלייאוף.

בצד השני של הטבלה, בולטון הפסידה בביתה 2:0 לאסטון וילה וירדה באופן רשמי לליגה השלישית, כשהיא מצטרפת בכך לאיפסוויץ’. מדובר בירידה אחרי שנתיים בלבד בצ’מפיונשיפ לקבוצה המסובכת, שכזכור לפני כן הייתה 11 עונות רצופות בפרמייר ליג ואף הגיעה למפעלים האירופיים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */