יום ראשון, 15.02.2026 שעה 16:57

ביילס: טוקיו 2020 תהיה התחרות האחרונה שלי

המתעמלת האמריקאית בת ה-22 ששברה אין ספור שיאים בקריירה הקצרה שלה הסבירה שהפציעות הכריעו אותה: "אני חווה כאבים כל הזמן, הגוף שלי פשוט מתפרק"

|
סימון ביילס (רויטרס)
סימון ביילס (רויטרס)

סימון ביילס חשפה היום (חמישי) שיש מחיר לאימונים במשך כמעט כל החיים בהתעמלות קרקע. האמריקאית בת ה-22 שהפכה בשנה שעברה לאישה הראשונה שזוכה בארבעה תארים שונים בתחום ההתעמלות בתחרות שנערכה בקטאר דיברה בראיון ואמרה שלא תמשיך להתחרות אחרי האולימפיאדה שתיערך בטוקיו בשנה הבאה.

“הגוף שלי פשוט מתפרק”, אמרה ביילס שעברה סדרת פציעות לא קטנה. האמריקאית אישרה שהתחרות האחרונה בהחלט שלה תהיה בטוקיו 2020 והוסיפה: “אני חווה כאבים כל הזמן, אבל אני מניחה שזה מה שאמור להיות כי אם אין לי כאבים זה כנראה אומר שאני מסוגלת לעשות יותר”.

ביילס היא האישה המעוטרת ביותר בהיסטוריה בתחום ההתעמלות עם 20 מדליות בסך הכל, 14 מהן מזהב. בריו 2016 אספה ארבע מדליות זהב וקבעה שיא לנשים לאולימפיאדה אחת בתחום. באופן כללי, הפכה ביילס לאישה הראשונה שזוכה בארבע מדליות זהב מאז אקטרינה סאבו הרומנית ב-1984.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */