יום שבת, 27.12.2025 שעה 00:35
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

דראפיץ': צריכים להיות במקום השני עד הפלייאוף

מאמן מכבי נתניה דרוך לקראת הקרב החשוב מול בית"ר ירושלים ב-20:30: "אנו צריכים לשאוף להגיע לאירופה". על הלחץ של קלינגר: "גם אצלנו זה קיים"

|
סלובודאן דראפיץ' (רדאד ג'בארה)
סלובודאן דראפיץ' (רדאד ג'בארה)

כשהיא עדיין מאושרת אחרי שהעפילה למעמד חצי גמר גביע המדינה, במכבי נתניה רוצים להמשיך בתקופה הנהדרת שעוברת על המועדון, כשהערב (שבת, 20:30) יפגשו למפגש מסקרן ביותר את בית”ר ירושלים באצטדיון העירוני.

המשחק יועבר בשידור חי בערוץ Sport4.

מאמן הקבוצה, סלובודאן דראפיץ’, סיפר לקראת ההתמודדות: “חשבתי מה אני הולך להגיד לשחקנים. אנחנו יכולים לעצור כי הגענו למקום השני ולחצי הגמר ואת ההישג שלנו עשינו וגם עונה טובה יותר מאשתקד ואנחנו יכולים לעצור אבל אנחנו רוצים להיות כל הזמן בצמרת הכדורגל הישראלי ומעניין לראות אם השנה נתמודד טוב יותר בפלייאוף העליון”.

על העייפות המצטברת אצל שחקניו: “למה אנחנו משחקים כל יומיים? כי אתה משתתף בגביע. גם מנצ’סטר סיטי משחקת הרבה כי הם נמצאים בכל המפעלים. קבוצות טובות משחקות כל הזמן ואם נרצה לקפוץ מדרגה אנחנו צריכים להתמודד עם זה. בשנה שעברה קיבלנו תבוסות בסוף וניסינו שחקנים צעירים. נתניה צריכה לבוא לפלייאוף במטרה לשאוף להגיע לאירופה. בשנה שעברה הפועל באר שבע ומכבי תל אביב ברחו והשנה רק השנייה ברחה. המקום השני נפתח וגם הכרטיס לאירופה. זה יכול להיות משהו יפה”.

דראפיץ': "אין שמח ממני"

על שיחזור חודש פברואר המוצלח: “יש לנו את רב עמי פייקובסקי שלפני חודש נכנס לחדר ההלבשה ואמר לנו: ‘חודש אדר נכנס ונראה רק ניצחונות’. באנו ורק ניצחנו גם אם לא היינו טובים. גם נגד פ”ת לא היינו טובים והשגנו תוצאות. אנחנו שואפים להיות יותר טובים. צריך לעשות רוטציה בגלל העייפות ולא בגלל היכולת. יש שחקנים שבד״כ לא בהרכב אבל לפני שבועיים היו טובים. כל השחקנים נמצאים בסבב. אנחנו רוצים לשחק בהרכב אופטימלי שירוץ 90 דקות”.

על הסיטואציה של קלינגר בבית״ר: “כולם בלחץ. גם אנחנו היינו בלחץ לפני פ”ת וגם מול ירושלים נהיה בלחץ. זה המקצוע ומאמנים תמיד בלחץ. תמיד אומרים שבבית”ר יש לחץ אבל זה קיים גם במכבי נתניה. אני חושב שקלינגר שועל ותיק, שלקח אליפות עם מכבי תל אביב וגם היה בליגת האלופות. הוא מתמודד שם יפה ויחד עם חוגג שהגיע בונים שם משהו מיוחד. אנחנו צריכים לבוא, לנצח ולהיות במקום השני עד הפלייאוף”.

שי ברדה. "עוד לא עשינו כלום" (שחר גרוס)שי ברדה. "עוד לא עשינו כלום" (שחר גרוס)

לאחר מסיבת העיתונאים, שי ברדה שוחח עם השחקנים לקראת המשחק ואמר להם: “לא מסתפקים בבינוניות, עוד לא עשינו שום דבר, אסור לנו לחשוב שכבר השגנו משהו כי לא השגנו כלום. אנחנו רוצים להיות במקומות הגבוהים”.

בפן המקצועי, דראפיץ' וברדה, שלא ערכו תרגול טקטי באימון המסכם, יעניקו מנוחה לכמה משחקני ההרכב שלהם עליהם עבר חודש עמוס במיוחד והלכה למעשה, כל האפשרויות פתוחות. מי שינוחו בוודאות הם ברנקו ורגוץ’ וניקו אולסק, כאשר דולב אזולאי צפוי לפתוח לצידו של טים הויבך אם כי גם דודי תירם מועמד לפתוח אולם יש לציין כי הוא חוזר לאחר פציעה.

פאטוס בצפאטוס בצ'יראי. צפוי לפתוח (שחר גרוס)

כמו כן, נשקלת גם האפשרות לגבי ויקי כחלון וג'ונתן בורנשטיין, כאשר מוחמד זבידאת ודודי טוויטו עשויים להחליפם. בקישור המאמנים יעניקו קרדיט לסתיו פיניש ומתלבטים מי ינוח מבין עלי מוחמד וגבי קניקובסקי, כאשר הניז’רי עשוי להמשיך ובכל מקרה לא ישחק מול הפועל חדרה בשל צבירת חמישה כרטיסים צהובים. אביב אברהם, אילון ירושלמי מוטי ברשצקי ויחמיר היקה בתמונת בהרכב. בהתקפה יפתח פאטוס בצ’יראי ולצידו גיא מלמד או יונס מלדה.

ההרכב המשוער: דני עמוס, ויקי כחלון (מוחמד זבידאת), טים הויבך, דולב אזולאי (דודי תירם), ג'ונתן בורנשטיין (דודי טוויטו), סתיו פיניש, עלי מוחמד (גבי קניקובסקי), מוטי ברשצקי (אילון ירושלמי) יחמיר היקה (אביב אברהם), יונס מלדה (גיא מלמד) ופאטוס בצ'יראי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */