יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:37
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

קשטן יוותר על שיטת שלושת הבלמים מול אשדוד

מאמן ק"ש צפוי לפתוח במערך 4:4:2 מול אשדוד ב-19:00, כאשר וובה וסמואל בראון יחזרו לסגל. בכורה על הקווים לבוחבוט, התלבטות בין ג'ראפי למשפתי

|
תומר קשטן באימון (ניסן עייש)
תומר קשטן באימון (ניסן עייש)

לאחר שאיבדה כמעט באופן סופי את הסיכויים להעפיל לפלייאוף העליון, תארח הערב (ראשון, 19:00) עירוני קריית שמונה את מ.ס אשדוד למשחק שעשוי להשפיע באופן משמעותי על הישורת האחרונה של הצפוניים.

ניצחון ביתי של תומר קשטן וחניכיו יגדיל את הפער מהקו האדום באופן משמעותי, כאשר הפסד לעומת זאת, יסבך את הצפוניים בתחתית וימקם אותם 2 נקודות בלבד מהקו האדום וישאיר אותם קרובים מאוד לירידה לליגה הלאומית.

קשטן: מכבי ת״א רמה מעל הליגה

מבחינה מקצועית, קשטן צפוי לפתוח במערך של 4:4:2 ולוותר על מערך שלושת הבלמים כאשר וובה בראון וסמואל בראון ישובו לסגל לאחר שריצו עונה הרחקה במחזור הקודם. לעומתם, ימשיכו להעדר בשל פציעות מרכוס דיניז, לוי גרסיה, ואלון אחמדי ולירוי צעירי. 

שחקן בקריית שמונה אמר לקראת המשחק: ״איבדנו הרבה נקודות חשובות, רצינו להעפיל לפלייאוף בעליון ועכשיו אנחנו נלחמים על החיים שלנו. הפסד עלול לגרור אותנו למאבקים נגד הירידה עד המחזור האחרון. אנחנו חייבים לשמור על הבית ולקחת את שלוש הנקודות״.

הרכב משוער: דזיוגאס ברטקוס, איאד אבו עביד, עידן נחמיאס, חורחה מורסיו, קובי מור, וובה בראון, עדן שמיר, סמואל בראון, איסמעיל ריאן, חאג’י בארי (יואל אבוחצירה) ושמעון אבוחצירה.

בוחבוט יערוך בכורה על הקווים, התלבטות בין ג’ראפי למשפתי

אחרי שראתה את איבוד הניצחון של מכבי פתח תקווה, מ.ס אשדוד תצא למשחק חשוב מאוד מבחינתה מול עירוני קרית שמונה במטרה להתקרב עוד קצת אל מעבר לקו האדום. 

החבורה מעיר הנמל שהפכו בשבוע שעבר להיות גם חניכיו של אבי בוחבוט שיערוך בכורה על הקווים, רוצים ניצחון שלישי ברציפות רגע לפני משחק העונה מבחינתם בשבוע הבא מול אותה פתח תקווה. משה אוחיון ואבי בוחבוט לא צפויים לערוך שינויים רבים בהרכב הקבוצה שרץ בשני המשחקים האחרונים, על אף כי ישנה התלבטות בין דין דוד שלא הציג יכולת טובה במשחק האחרון לבין רומן אבראן שנכנס במחצית והביא את השינוי וגול המהפך עבור האשדודים.

אבי בוחבוט (איציק בלניצקי)אבי בוחבוט (איציק בלניצקי)

כמו כן, נשקלת האפשרות להשאיר את רועי משפתי בין הקורות על אף שיואב ג׳ראפי, השוער הראשון של הקבוצה, חזר לכושר ואימונים מלאים. ההחלטה תיתן ככל הנראה בידיו של מאמן השוערים איתי זילפה כשמצד אחד, משפתי שפתח בשני המשחקים האחרונים וזכה למחמאות ואילו מן העבר השני, השוער שהציל לא מעט את אשדוד העונה עם יכולת טובה. 
פרט לכך, בן רייכרט ז׳והאן מרסיאל ושגיב יחזקאל עדיין לא כשירים לחלוטין ועל כן מסתמן כי ימשיכו לצפות בחבריהם מהיציע. 

הרכב משוער: רועי משפתי (יואב ג׳ראפי), יצחק אספה, עובדייה חטאב, ניר ברדע, גיל כהן, רועי גורדנה, לאונרד אווסו, דן ביטון, בנצי מושל, דין דוד (רומן אבראן) וגל צרויה.




    טוען תגובות...
    אסור לפספס
    נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
    למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
    נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
    מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
    נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
    עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
    נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
    מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
    /* LAST / NEXT ROUNDs */