יום ראשון, 04.01.2026 שעה 01:16
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

ברעננה הודו: יש לחץ, אבל יש מה שצריך כדי לשרוד

בקבוצה של קורצקי מבינים כי יכלו להשיג יותר מה-0:0 מול הפועל ת"א, אך מרוצים מההתאששות מההפסד לנתניה. ביקורת על מיעוט מצבי ההבקעה של הקבוצה

|
שחקני הפועל רעננה (שחר גרוס)
שחקני הפועל רעננה (שחר גרוס)

בהפועל רעננה מבינים כי היו יכולים ואפילו צריכים לצאת עם יותר מנקודה ב-0:0 מול הפועל תל אביב אתמול (שבת), אך מרוצים בסך הכל מכך שהתאוששו מההפסד 1:0 למכבי נתניה ונותרו מעל האדומים של קובי רפואה בטבלה.

בעוד משחק ההגנה זכה לשלל מחמאות על תפקודם של בן והבה, עידו לוי, עדי נמני, ירדן כהן ואפילו אביחי ידין ובן בנימין שחזר מפציעה, במועדון נרשמה ביקורת על משחק ההתקפה, שהיה נראה תקוע, כאשר הקבוצה לא הצליחה להגיע למספר משמעותי של מצבי הבקעה.

רפואה: "לא היינו מספיקים יעילים"

ברעננה מבינים כי מצב הדשא, שהיה ספוג במים בחלקים נרחבים בייחוד במרכז המגרש, הקשה מאוד על הנעת הכדור ועל פיתוח משחק קצבי על כר הדשא באצטדיון רמת גן, אם כי בקבוצה הבהירו כי בכל זאת היו עדיפים ומסוכנים יותר מהפועל ת״א.

גורם ברעננה הודה: ״יש לחץ מסוים, בטח אחרי שאשדוד ניצחה והפער מהקו האדום ירד ל-5 נקודות בלבד, אבל אנחנו נראים טוב ועומדים נכון על המגרש, אנחנו מאמינים בשחקנים ובצוות המקצועי, יש לנו את כל מה שצריך כדי להישאר בליגה בסוף העונה״.

מנחם קורצקי (נעם מורנו)מנחם קורצקי (נעם מורנו)

הבלם בן והבה התייחס בסיום ואמר: ״חזרנו למסלול אחרי ההפסד לנתניה, למרות שהמסלול של הכדורגל שאנחנו מציגים נמשך גם שם, כך שלא ירדנו ממנו. אמנם מבחינת צבירת נקודות קצת סטינו מהמסלול, אבל אנחנו שמחים מעוד נקודה, למרות שהיינו קצת יותר טובים מהפועל תל אביב זה לא משהו משמעותי, כי היה קשה לפתח כדורגל במצב של המגרש״.

העובדה שהמשיך לשחק למרות שסבל מכאבים בקרסול במחצית השנייה: ״יש קצת כאבים, אבל נטפל בזה בהמשך השבוע וזה לא משהו שמטריד אותי במיוחד. התמודדתי עם זה כבר בעבר״.

בן והבה עם הכדור (איתי כהן)בן והבה עם הכדור (איתי כהן)

המשחק מול בית״ר ירושלים בשבוע הבא: ״אנחנו מאוד רוצים להפתיע כמו בסיבוב הראשון, אבל יהיה משחק קשה בטדי עם הרבה קהל ובית״ר בפורמה טובה ומציגה כדורגל הרבה יותר טוב לאחרונה, אבל מנחם קורצקי והצוות יכינו אותנו בצורה טובה ואני מאמין שיהיה בסדר״.

הפער שהצטמצם מהקו האדום: ״ברור שאנחנו מסתכלים כל הזמן על התחתית ונשארים עם היד על הדופק. אני מאמין שנסיים את העבודה במשחקים הקרובים ובעזרת השם נישאר בליגה עונה נוספת״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */