יום ראשון, 21.12.2025 שעה 19:11
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

איביץ': קנדיל היה ביום מצוין, זה קורה בכדורגל

מאמן מכבי ת"א החמיא לשוער סכנין אך לא יצא מגדרו לאחר ה-0:0: "תמיד קשה לשחק מול יציעים ריקים". דרסיליה: "נמשיך לעשות את המקסימום כדי להישאר"

|
ולדימיר איביץ' (איציק בלניצקי)
ולדימיר איביץ' (איציק בלניצקי)

קולות של משבר בקרית שלום? מכבי ת”א רשמה הערב (שני) תיקו שני ברציפות במסגרת המחזור ה-22 של ליגת העל, לאחר שסיימה ב-0:0 מאכזב עם בני סכנין בדוחא, במשחק שהתקיים ללא קהל זכר לאירועים האלימים במשחק של המארחת מול מכבי פ”ת לפני שבועיים. לאחר שגברה עליה 1:4 במשחק הראשון של רבע גמר הגביע, החבורה של ולדימיר איביץ’ לא הצליחה לשחזר את היכולת שסייעה לה להשיג מקדמה משמעותית לקראת הגומלין בסוף החודש.

“מה לא עבד? במחצית הראשונה היו לנו המון מצבים לעשות יותר, פספסנו כמה הזדמנויות” אמר איביץ’ המאוכזב, שהוסיף. ”במיוחד במחצית השנייה הם עמדו עם יותר ויותר שחקנים מאחורי הכדור. לא הנענו את הכדור מספיק טוב והתקשינו למצוא שטחים, השוער שלהם (מחמוד קנדיל) היה מצוין. ציפיתי שזה יהיה משחק קשה מול קבוצה שנאבקת על חיה ומול יציעים ריקים. אנחנו צריכים לצפות במשחק שוב ולקחת את הדברים שעלינו לשפר”.

איביץ: "היו לנו מספיק מצבים"

על הירידה ביכולת לאחרונה: “לפעמים יש דברים שלא הולכים במשחק, אבל זה נורמלי בכדורגל. אנחנו צריכים לנתח את זה וללמוד מזה. קשה לשחק ללא קהל, לא רק לנו, גם להם, זה לא טוב לאוהדים ולא לכדורגל”, סיכם הסרבי.

גם עומר אצילי, שהיה מהבולטים בשורות האורחת, לא יצא מגדרו בעקבות איבוד הנקודות: “אני חושב שאיימנו על השער הרבה, היה משחק קשה. כולם יודעים שלא קל להגיע משחק אחרי משחק מול אותה קבוצה, בטח שניצחנו אותם בצורה כל כך יפה במשחק הקודם בגביע. הכדור לא נכנס, קנדיל היה ביום מעולה. הוא לקח לי כדורים יפים, במשחק הבא זה יכנס”.

על התחושה לשחק מול יציעים ריקים: “זה היה מוזר, אבל לא תירוץ. הגענו במטרה לנצח, הלך לנו יותר קשה, אבל ננסה לתקן לקראת המשחק הבא”. “לא אותה מכבי? אני לא חושב, יש לנו פער משמעותי הלאה ואנחנו רוצים להמשיך לנצח כמה שיותר”, סיכם הקיצוני של המוליכה.

דרסיליה: “השחקנים עשו כל מה שעבדנו עליו במהלך השבוע”

מן העבר השני, גיאורגי דרסיליה רשם גם הוא תיקו שני מאז מונה למאמן בני סכנין, אלא שבמקרה של הקבוצה שנאבקת על חייה בליגה, הנקודה דווקא התקבלה בברכה והשאירה מקום לאופטימיות זעירה אצל האדומים מהצפון.

גיאורגי דרסיליה (איציק בלניצקי)גיאורגי דרסיליה (איציק בלניצקי)

“נקודה זה בסדר גמור מבחינתו, שיחקנו כדורגל יותר טוב ועבדנו טוב על המגרש, הגענו למצבים אבל אני בסדר עם הנקודה”. האם יצליח להשאיר את סכנין בליגה: “אמרנו לפני שאנחנו עושים את המקסימום בשביל להישאר בליגה. שחקנים עבדו קשה ועשו כל מה שעבדנו עליו מבחינה טקטית במהלך השבוע”. על המהפכה בהרכב והשחקנים הזרים שהגיעו לחזק את הקבוצה: “הבאנו את הזרים קצת באיחור, הם נתנו את המקסימום בשבילנו”. מאמין סכנין לא שכח לפרגן גם הוא למחמדו קנדיל: “אמרנו כל השבוע שהוא יחזור יותר רענן ומוכן, הוא נח בגביע לאחר התיקו 2:2 עם קרית שמונה והיום הוא היה מצוין”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */