יום שבת, 06.12.2025 שעה 17:20
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

שרון מימר: תיקו כזה לפעמים שווה כמו ניצחון

מאמן הפועל חיפה היה מעודד מה-1:1 מול ק"ש: "נקודה יקרה", קשטן: "שילמנו בענק על ההחמצות". גורדנה, עזרא ואזולאי מועמדים להצטרף לאדומים מהכרמל

|
שרון מימר (עמית מצפה)
שרון מימר (עמית מצפה)

הפועל חיפה וקריית שמונה נפרדו הערב (שבת) ב-1:1 בסמי עופר, כשהאדומים-שחורים נעצרו דווקא אחרי ה-0:4 הגדול על בני סכנין ואילו תומר קשטן וקבוצתו לא הצליחו למנף את ה-1:3 על הפועל חדרה במחזור שעבר.

האדומים מהכרמל בוחנים את האפשרות להתחזק ומצפים להחתים אחד מבין שלושת השחקנים - רועי גורדנה, שלומי אזולאי (ממכבי חיפה) וחן עזרא, שבשלב זה לטענת גורמים בהפועל חיפה מעדיף את מכבי נתניה. בינתיים, הסגל הקיים הספיק להם להשיג נקודה שהעלתה אותם, רק באופן זמני, למקום השלישי.

מאמן הפועל חיפה שרון מימר סיפר לאחר המשחק: “שמח איך שהמשחק התפתח, האדום שיבש את הכל, אך אני יוצא מאוד מחוזק, אפילו כמו בניצחונות. לא נשברנו, בהחלט מעודד. מסתכלים על הטבלה, רוצים להתקדם והתיקו הוא בסדר לאיך שהתפתח המשחק. עידן שמש? נכנס טוב למשחק, חבל שנפצע, אך יש סגל מאוד רחב עם עומק, מה שהופך את הקבוצה לאיכותית. עזיבת מקסים פלקושצ’נקו? שחקן מאוד טוב לא סתם היה בהרכב. בכל אופן, על צד החיזוק צריך לפרגן ליואב כץ, כל מה שרצינו קיבלנו וצריך לפרגן לו על זה. לא מביאים סתם שחקנים רק כדי להגיד הבאנו”.

כץ: מכוונים למקומות 2-3

עידן שמש שכבש, סיפר: “שמח שעזרתי לקבוצה להשיג נקודה יקרה, הפציעה? חוסר מזל, אין מה לעשות. חזרתי לליגת העל וכבשתי, אני מאוד שמח על כך. האמנתי שאשוב ושמח שקיבלתי את ההזדמנות. זה מועדון שמח עם אנשים טובים, ואני ממש נהנה כאן”.

עידן שמש חוגג (עמית מצפה)עידן שמש חוגג (עמית מצפה)

קשטן המאוכזב אמר: “חאג’י בארי היה חייב לגמור את המשחק עוד קודם לכן, אך שילמנו ביוקר עם השוויון. איבדנו את המשחק, שיחקנו בצורה לא חכמה, והתחלנו לרדוף אחריהם. נקודה מאכזבת מאוד, להוביל 0:1 מול עשרה שחקנים ולבסוף לסיים בתיקו. 8 מ-12 נקודות זה בסדר, אבל איבדנו הערב שתי נקודות חשובות במיוחד”.

עדן שמיר אמר בסיום: “מאוכזב מהתוצאה אין ספק, כנראה שתיקו משקף את יחסי הכוחות כי גם אנחנו החמצנו כמה מצבים ובסך הכל יצא מאוזן. חבל, כי ניצחון היה מקרב אותנו לפלייאוף העליון”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */