יום שבת, 06.12.2025 שעה 20:28
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

אוהדי ב"ש תקפו את אוהדי מכבי מחוץ לקונכיה

קטטה אלימה בסיום ה-76:99 של הצהובים בדרום. אחד מאותם אוהדים היה "אילן השועל" המוכר, שחש ברע ופונה לביה"ח. ספרופולוס: "זה נראה קל, אבל זה לא"

|
אוהדי הפועל באר שבע (מרטין גוטדאמק)
אוהדי הפועל באר שבע (מרטין גוטדאמק)

אירוע אלים נרשם שעה קלה לאחר סיום המשחק הערב (שני) בהיכל הקונכיה בו גברה מכבי תל אביב 76:99 על הפועל באר שבע. כמה עשרות מאוהדי הפועל באר שבע, המתינו לאוהדי מכבי תל אביב במגרש החנייה וניסו לגנוב שלט מאוהדי האולטרס הצהובים באלות ואבנים. אחד מאותם אוהדים היה אילן סרף הידוע בכינויו "אילן השועל", שהזדקק לטיפול רפואי ע"י צוות מד"א. לאחר המקרה, סרף לא חש בטוב ופונה להמשך טיפול בביה"ח סורוקה בבאר שבע. 

הצהובים הוציאו הודעה רשמית בנוגע לאירוע: “מועדון הכדורסל מכבי ת"א מגנה כל סוג של אלימות שהיא, ובוודאי אלימות פיזית. המקרה שארע הערב כאשר אוהדי הקבוצה הביתית תקפו בסיום המשחק אוהדים של מכבי ת"א על לא עוול בכפם וגרמו לכך שאחד מאוהדי הקבוצה הובהל לטיפול רפואי בבי"ח סורוקה הינו מסוג המקרים הראויים לגינוי חריף. אנו מקווים שמקרים כאלה לא יחזרו”. 

גג'רמי פארגו עם הכדור (מרטין גוטדאמק)

גם בב”ש הוציאו תגובת מועדון רשמית לאירוע הערב: “מועדון הפועל באר שבע/בני שמעון מגנה כל אלימות לסוגיה. אנו מקווים כי הגורמים הרלוונטיים ימצו את הדין עם המעורבים, מאחלים החלמה לאוהד מכבי תל אביב ומקווים שאירועים שכאלה לא יישנו”.

מכבי ת"א מפרקת בחוץ את ב"ש 76:99

בנוגע למשחק עצמו, יאניס ספרופולוס, מאמן מכבי ת”א, אמר בסיום: "זה היה משחק קשה מאוד, הסיבה לכך היא שב”ש שיחקה טוב אחרי שניצחה כמה משחקים גדולים וגם כשהפסידה, זה היה בהפרש קטן. היינו מרוכזים מההתחלה, עקבנו אחרי תוכנית המשחק שלנו באחוזים טובים. כל מי שבא לשחק היה מרוכז במשחק ובגלל זה אני מרוצה מהמנטליות שהצגנו כקבוצה. אני מברך את השחקנים על הניצחון הזה". 

עוד הוסיף היווני: "אם תביטו בתוצאה אתם חושבים שזה היה קל, אבל זה לא היה ככה. הייתה לי הזדמנות לשחק עם כל הסגל ואני שמח שהשחקנים הגיבו היטב. אני רוצה שכל השחקנים יהיו מוכנים כל הזמן לשחק ולעבוד קשה כדי להשתפר בעיקר השחקנים הצעירים".

יאניס ספרופולוס (מרטין גוטדאמק)יאניס ספרופולוס (מרטין גוטדאמק)

מאמן הפועל באר שבע, רמי הדר, סיכם את המשחק: "מכבי הביאו אותנו לסיטואציות שהוציאו אותנו מהתוכנית משחק שלנו. צריך לתת להם את הקרדיט על זה, הם שיחקו יוצא מן הכלל ואנחנו מתקדמים הלאה למשחק הבא. אני מקבל את זה, אבל אנחנו בסוף יכולים לעשות מה שאנחנו יכולים. בסוף נכנסתי לחדר ההלבשה בסיום, דבר שאני בדרך כלל לא עושה, אמרתי לשחקנים שאם הייתי צריך לבחור בקבוצה עוד פעם, הייתי בוחר את אותם אנשים. אני מאמין בהם, אוהב אותם ונחזור לשחק טוב יותר בעתיד". 

רמי הדר חושב (מרטין גוטדאמק)רמי הדר חושב (מרטין גוטדאמק)

על כך שמכבי קיבלה ביטחון אחרי הניצחון על צסק”א: "אני מכיר את המערכת מבפנים, קודם כל אני תמיד מאחל להם לנצח באירופה אבל לא לפני המשחק שלי. הם באו בתחושות ואנרגיות טובות, לא הצלחנו לסגור את פער האיכות. הפציעה של עדי כהן סבן? ממה שאנחנו שומעים מהצוות הרפואי שלנו, עדי כנראה ואני מסייג את זה עד לבדיקה סופית, קרע את האכילס וכנראה מסיים את העונה. זה נורא, כי עדי קשוח והראה שאני יכול לסמוך עליו. זה מבאס אותי ברמה האישית, זה כמו שילד שלך נפצע וזה מבאס גם ברמה המקצועית כי עדי תורם".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטים כדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */