כוכב די סי יונייטד בהווה ומנצ'סטר יונייטד בעבר, נקלע לסיטואציה מביכה בבירת ארצות הברית בחודש שעבר, לאחר שהשתכר, קילל והתפרע במקום ציבורי

וויין רוני, שבמהלך הקריירה שלו באנגליה נקלע ללא מעט פרשיות מביכות, הוסיף לעצמו תקרית לא מחמיאה ראשונה גם בארצות הברית, לאחר שבמהלך החודש שעבר (ב-12 בדצמבר) נעצר על ידי משטרת וושינגטון בגין השתכרות בציבור, כך דווח הערב (ראשון) במירור.
על פי כלי התקשורת האנגלי, כוכב מנצ’סטר יונייטד בעבר ושחקנה של די סי יונייטד בהווה, השתכר במקום ציבורי, והתנהג בצורה לא נאותה, מה שהוביל למעצרו על ידי המשטרה המקומית, שגם הטילה עליו קנס לפני ששחררה אותו לדרכו.
BREAKING: Wayne Rooney 'arrested for public intoxication in Washington'https://t.co/u88HAEHOu4 pic.twitter.com/Dcpmrynury
— Mirror Football (@MirrorFootball) January 6, 2019
רוני וחבריו לקבוצה מחכים בימים אלה לפתיחת העונה הבאה ב-MLS שתצא לדרכה עם המחזור ה-1 בעוד כחודשיים, ב-2 במרץ.