החבורה מצמרת הליגה הראשונה, ספגה בדקה ה-93 מסניוס ועפה מהגביע הצרפתי. אנז'ה הושפלה והפסידה לוירי-צ'אטילון מהליגה השישית. ליון עלתה

יום של הפתעות בשלב 32 האחרונות בגביע הצרפתי. נציגות הליגה הראשונה הושפלו והודחו היום (שבת) זו אחר זו על ידי קבוצות חלשות מהן על הנייר מליגות נמוכות הרבה יותר. גנגאן הייתה הנציגה היחידה שהצליחה לנצח כשגברה 2:4 על פונטיוויאן מהליגה החמישית, כאשר במשחק האחרון של הערב ליון גברה כצפוי 0:2 על בורג’פוט.
החבורה של דר זקארין באה עם ביטחון רב לקרב מול הקבוצה מהליגה השלישית כשהיא ממוקמות במקום הרביעי בליגה הראשונה. פערי הרמות כלל לא הורגשו לאורך כל המשחק והמארחת הצליחה להוות יריב שקול למונפלייה. נדמה והיה כי המשחק הולך להיגרר אל הארכה, אך שער דמרטי של מתיאו גראן בדקה ה-93 קבע סנסציה אדירה ואת סיומה של האורחת במפעל.
C'est Geran, le 9 de l'Entente, bien servi dans la surface qui a crucifié les Pailladin ?? #ESSGMHSC 93’ |1-0| ????
— MHSC (@MontpellierHSC) January 5, 2019
במשחק המאוחר של הערב, ליון, מהמקום השלישי בליגה הראשונה, התארחה אצל הקבוצה מהליגה החמישית, שלא הקלה על החבורה של ג’נאסיו. כמעט שעה של כדורגל לקחה לאורחים כדי לעלות ליתרון כאשר מי שעשה זאת היה מרטין טרייר בדקה ה-59. פרלאנד מנדי סגר את הסיפור בדקה ה-76.
Après une première mi-temps compliquée, la #TeamOL a dominé Bourges sur le score de 2 à 0 grâce aux buts de @Martin_Terrier et @ferland_mendy. ????
— Olympique Lyonnais (@OL) January 5, 2019
Direction les 16èmes de finale de la @coupedefrance ! ?? pic.twitter.com/RMBBOmv1Ha
הפתעה אדירה נוספת והגדולה ביותר נרשמה כשווירי-צ’אטילון מהליגה השישית הצליחה להדיח את אנז’ה מהמקום ה-15 בליג הראשונה. המארחת עשתה את הבלתי יאומן לעיני הקהל הביתי כשבדקה ה-51 מאמדו סאקו הבקיע שער שהימם את האורחת. האחרונה לא הצליחה לפצוח את ההגנה המקומית ובסיום צ’אטילון עלתה לשלב שמינית הגמר.
C'est terminé. Le SCO s'est fait piéger à Viry pour son entrée en Coupe de France. L'année 2019 ne commence pas de la meilleure des manières, il faudra rebondir dès mardi à Amiens. #ESVCSCO pic.twitter.com/pXSASH3Blp
— Angers SCO (@AngersSCO) January 5, 2019
נים מהמקום ה-11 בליגה הראשונה התארחה אצל ליון דושר מהשלישית ולמרבה ההפתעה לא הצליחה לעמוד בקצב המצוין שלה. האורחת עלתה לראשונה על לוח התוצאות כבר בדקה ה-14, כשג’קסון מנדס כבש. האורחת הפעילה לחץ רב אך נכנעה למתפרצת טובה אותה סיים פרנק ז’ולייאן. שתי דקות לסיום, מתיאו אזיקיאן סגר את הסיפור ונעץ את המסמר האחרון בארון האורחים.
פונטיוויאן – גנגאן 4:2
אמיין – ולנסיאן 0:1
רד סטאר 93 – קון 1:0
שיטהיים – דיז’ון 3:1