יום ראשון, 07.12.2025 שעה 00:40
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

רמון: לא רימינו, לא היה צריך לפרק את הפועל

הבעלים של הפועל ת"א לשעבר התייחס ב-ONE לקראת פרסום דוח הפירוק של האדומים: "קיבלתי קבוצה מפורקת, וייצמן ראוי לפסל, גם כבירי הכניס מיליונים"

|
חיים רמון (רדאד ג'בארה)
חיים רמון (רדאד ג'בארה)

דו"ח הפירוק של הפועל ת"א יוגש לבית המשפט המחוזי בת"א בראשית חודש ינואר, אך הוא כבר ממשיך להעסיק את מי שקשור לקבוצה ומי שהיה בעל תפקיד. כפי שפרסמנו כבר ב-ONE, ההערכה היא שהדו"ח צפוי למתוח ביקורת קשה ביותר על הבעלים לשעבר, אמיר כבירי, על מי ששימש גם כבעלים, חיים רמון, על מני ויצמן שהיה מאחורי הקלעים ועזר רבות לקבוצה וכן על יו"ר הבקרה התקציבית עופר אורליצקי.

מי שלא אוהב את שרבוב שמו לביקורת הוא רמון. האחרון לא ראה עוד את הדו"ח, אך הוא היה בין עשרות הנחקרים ע"י מפרקי הקבוצה. אך רמון מבטיח תגובה קשה מאוד אם אכן תמתח עליו ביקורת והאשמה על מה שקרה עם הקבוצה. מלבד זאת, רמון בשיחה עם ONE הסכים לומר בינתיים מספר דברים, עם ביקורת קשה מאוד כלפי המפרקים, עו"ד שאול קוטלר ורו"ח חן ברדיצ'ב.

חיים: מבטיח שיהיו ימים יפים יותר

רמון אמר ל-ONE: “קיבלתי קבוצה מפורקת, עם התחייבויות של 20 מיליון שקל, גירעון תפעולי של עוד 20 מיליון שקל וגירעונות מתקופת טביב שבין 20-30 מיליון שקל. החזקתי שנתיים בצמרת הליגה וגייסתי  30 מיליון שקל להפועל ת”א ואת זה אני רוצה להזכיר לכל מי שיש לו טענות”.

חיים רמון (נעם מורנו)חיים רמון (נעם מורנו)

עוד הוסיף: “לעומת זאת, צריך לזכור שמהיום שעזבתי ועד שהפועל ת”א פורקה עברו למעלה משנתיים. היה זמן של שנתיים ובסוף באים בטענות לאמיר כבירי ומני ויצמן. אני שמעתי שביקרו את ויצמן, שהוא הבן אדם שהציל את הפועל ת”א, בלעדיו לא הייתי מחזיק מעמד, הוא רק הכניס מיליוני שקלים להפועל ת”א. על זה מגיע לו ביקורת? מגיע לו פסל.  גם לכבירי שהכניס עשרות מיליונים”.

מני וייצמן ועידו חגמני וייצמן ועידו חג'ג' (מערכת ONE)

לסיום טען: “על מה מדברים פה? אין חובות בהפועל, לא רימינו אף אחד, כי אף אחד לא בא בלי כסף. הדבר האחרון שאגיד, הוא שאין לי ספק שהכונסים לא היו צריכים לפרק את הפועל ת”א והקבוצה יכולה הייתה להמשיך להתקיים”. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */