יום שבת, 06.12.2025 שעה 10:41
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

סגל לסטרשנוב: עקור מהשורש את אי השוויוניות

בעלי נתניה התרעם בעקבות העונש שניתן לכחלון ועונשו הקל יחסית של חביבו: "קנסות לא מאוזנים על אותן עבירות, קלות בלתי נסבלת מול קבוצות מסוימות"

|
אייל סגל (נעם מורנו)
אייל סגל (נעם מורנו)

הבעלים של מכבי נתניה, אייל סגל, שלח מכתב לנשיא בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל, השופט בדימוס אמנון סטרשנוב בעקבות ההרחקות של ויקי כחלון וחביב חביבו במשחק של קבוצתו מול מכבי פתח תקווה. כזכור, כחלון מנתניה הורחק על ידי בית הדין משלושה משחקים וחביבו מאחד.

סגל כתב: “במהלך עיסוקך כתובע צבאי ושופט בבתי דין צבאיים, כפרקליט הצבאי הראשי ובעיקר כשופט בבית הדין המחוזי בת"א, היית שותף פעיל בגזירת דינם של לא מעט נאשמים. אני משוכנע שלאורך כל הקריירה המאוד מגוונת שלך, מעולם לא היית שותף להטיית דין ואף לא ברמז”.

“בשנתיים האחרונות כשאתה הסמכות המשפטית הבכירה בהתאחדות לכדורגל, אתה לא חש לעיתים אי נוחות כשאתה מתיישב על מושבך כנשיא בית הדין ורואה את אי הצדק שחוזר על עצמו פעם אחרי פעם אחרי פעם בחוסר שיוויון מוחלט, שמונע ממניעים שמעולם לא היו ברורים לאוהד כדורגל כמוני”.

אמנון סטרשנוב (נעם מורנו)אמנון סטרשנוב (נעם מורנו)

“וכדי שלא תזדקק להתעמקות יתר, ניתן לבחון את החלטות השבוע האחרון של אותו בית דין, שבאחת מציין  שאין להחמיר עם ויקי כחלון ומרחיק אותו לשלושה משחקים בפועל ובשנייה, מציין נחרצות את העבירה החמורה של חביב חביבו ומרחיק אותו למשחק אחד בפועל. שתי העבירות בוצעו באותו משחק ומול עיניו של אותו שופט וצולמו באותן מצלמות ע"י אותם צלמים ובגינם הגישו תובעי ההתאחדות תביעות אצל אותם דיינים. וזו רק דוגמא אחת מיני רבות ובכל תחומי חיינו כאוהדים. זה בולט בעיקר בקנסות הלא מאוזנים על אותן עבירות, בקלות הבלתי נסבלת מול קבוצות מסוימות ובהחמרה מול האחרות, שנוח להחמיר מולן”.

“כאזרח לאזרח, כאוהד לאוהד ובעיקר כשואף לצדק כתפיסת עולם, אתה יודע היטב שאסור לכולנו לתת ללזות שפתיים להפוך לתחושה היום יומית של אוהדי הכדורגל בישראל, הגיע הזמן שאתה כראש מערכת תעשה מעשה ותעקור מהשורש את האי שוויוניות בבתי הדין של ההתאחדות לכדורגל. תודה מראש בשם אוהדי הכדורגל בישראל”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */