יום ראשון, 15.02.2026 שעה 07:41

לוי וגורודצקי העפילו לרבע הגמר באליפות אירופה

בדמינגטון פראלימפי: הצמד הישראלי הצליח להעפיל לשלב הבא, אחרי שיתוף פעולה פורה. גם בטורנירי היחידים, שניהם ברבע הגמר אחרי ניצחונות מרשימים

|
אמיר ונינה (צילום: HERBERT RONGEN)
אמיר ונינה (צילום: HERBERT RONGEN)

באליפות אירופה בבדמינטון המתקיימת בצרפת סיים היום (שישי) אמיר לוי מבית הלוחם ירושלים, המאומן על ידי ראובן מוזס, את שלב הבתים במקום הראשון והעפיל לרבע הגמר טורניר היחידים, לאחר שגבר על מתמודד צרפתי 0:2 ומתמודד איטלקי בתוצאה זהה. בטורניר הזוגות לגברים, לוי ובן זגו הצרפתי העפילו גם כן לרבע הגמר.

נינה גורודצקי, מבית הלוחם חיפה המאומנת על ידי לאון פוגץ, עלתה לשלב רבע הגמר בטורניר היחידים, לאחר שבשלב המוקדמות גברה על מתמודדת צרפתייה 0:2 והפסידה למתמודדת שוויצרית 2:0. לוי וגורודצקי העפילו לרבע הגמר בטורניר הזוגות המעורבים לאחר שגברו  בבית המוקדם על צמד מצרפת ואנגליה 0:2 ועל צמד נוסף מצרפת בתוצאה: 1:2 .

אמיר ונינה (צילום: HERBERT RONGEN)אמיר ונינה (צילום: HERBERT RONGEN)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */