איזה קרב אדיר מחכה לנו הערב (ראשון, 21:30), כשאינטר תארח את מילאן לדרבי של מילאנו באצטדיון הג’וזפה מאצה במסגרת המחזור ה-9 של הסרייה A. המשחק, כמו כל משחקי הליגה האיטלקית, ישודר בערוץ ONE2 למנויי HOT, מנויי yes, סלקום TV ופרטנר TV.
הדרבי החם, שנחשב לאחד ממשחקי הדרבים הגדולים בתבל, יהיה המפגש ה-169 בין הקבוצות במסגרת הליגה הראשונה. אם מסתכלים על ההיסטוריה, ידם של הנראזורי על העליונה, כשניצחו 62 מפגשים, בעוד הרוסונרי ניצחו 51 ו-55 משחקים הסתיימו ללא הכרעה. ההפסד האחרון של הכחולים-שחורים במשחק ביתי היה אי שם בנובמבר 2010.
צפו מה מילאן עשתה במחזור האחרוןמאמן מילאן, ג’נארו גאטוסו, יודע טוב יותר מכולם מה החשיבות של המשחק: “למשחקים כאלה לא צריך הכנה מיוחדת, הם מיוחדים בעצמם. אסור לנו להפסיד בקרב המנטלי. לאינטר יש קבוצה טובה, מאוד פיזית, בעלת שחקנים עם איכויות. טכנית? אנחנו לא מרגישים שהם טובים יותר מאיתנו. נצטרך לשמור את העיניים שלנו במצבים בו המשחק מת, ולהפתיע בהתקפה. אנחנו מכבדים את אינטר אבל אנחנו לא מפחדים, למנצחת תהיה דחיפה מוראלית אדירה”.
הרכב מילאן: ג’יאנלואיג’י דונארומה, דוידה קלאבריה, מתאו מוסאקיו, אלסיו רומאניולי, ריקרדו רודריגס, פרנק קסייה, לוקאס ביגליה, ג’אקומו בונאבנטורה, סוסו, הקאן צ’להאנולו וגונסאלו היגוואין.
מהעבר השני, מאמן הנראזורי לוצ’יאנו ספאלטי, התייחס לקראת הקרב הגדול: “זה משחק יקר מאוד עבור המועדון, הוא חשוב נורא לאוהדים ולשחקנים ושווה יותר מעוד שלוש נקודות. אנחנו לא חושבים על המשחק הקרוב מול ברצלונה בליגת האלופות, כל כולנו מרוכזים אך ורק בדרבי. כל האימונים שלנו בשבועיים האחרונים התייחסו רק למילאן”.
צפו מה אינטר עשתה במחזור האחרוןאיך הוא רואה את יחסי הכוחות: “בדיוק כמונו, מילאן חזרה מפגרת הנבחרות והיו לה הרבה שחקנים ששיחקו במסגרת הבינלאומית. זה לא אמור להוות בעיה, כל הסגל אמור להיות לרשותנו. אנחנו מוכנים למשחק הזה, גם הבעלים הגיע ונהנה מהתמיכה שלו. אנחנו משתפרים ממשחק למשחק ואני מקווה שנמשיך את הריצה המצוינת שלנו בליגה”.
הרכב אינטר: סמיר הנדאנוביץ’, שימה ורסאליקו, סטפן דה פריי, מילאן שקריניאר, קוואדוו אסמואה, מתיאס וסינו, מרצלו ברוזוביץ’, מתיאו פוליטאנו, ראג’ה נאינגולן, איבן פארישיץ’ ומאורו איקארדי.