יום ראשון, 21.12.2025 שעה 22:53
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2214-2614מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

מעתה: אין כניסה לטרנר עם הכיתוב ACAB

לקראת רעננה בשבת (20:30): משטרת מרחב נגב החליטה, לאור ריבוי השלטים והחולצות של אוהדי הפועל ב"ש נגד השוטרים, להוציא זאת מחוץ לתחומי האצטדיון

|
כוחות המשטרה מסביב לאצטדיון טרנר (משה חרמון)
כוחות המשטרה מסביב לאצטדיון טרנר (משה חרמון)

במשטרת מרחב נגב של מחוז דרום מתכוונים לשים דגש החל מיום שבת הקרוב, לקראת המשחק של הפועל באר שבע מול הפועל רעננה (20:30), בכל הנוגע למחאות נגד המשטרה ולא יאפשרו לאוהדי הפועל ב”ש להיכנס לאצטדיון טוטו טרנר עם חולצות/שלטים עם כינוי הגנאי ACAB, כך נודע ל-ONE.

הכיתוב, שמשמעותו היא "All Cops Are Bastards" (כל השוטרים הם ממזרים בתרגום), מתנוסס על שלטי פריסה וחולצות של אוהדי ב”ש, הוא מוכר בקרב ארגוני אולטראס נוספים ברחבי הארץ והעולם, אולם ההחלטה שהתקבלה במרחב נגב היא שלא לתת לכך במה ולמנוע הכנסת אביזרים וחולצות שכאלו. גם הספרות 1312 לא יוכנסו על אביזרים/חולצות שכן הן מחליפות למעשה את האותיות ACAB.

אליניב ברדה בביקור אצל המשפחה שביתה נפגע

לאחרונה, המאבק של המשטרה בבאר שבע מול האוהדים בא לידי ביטוי גם בקרב קבוצת הכדורסל שעלתה לליגת העל, כאשר ארגון אוהדי ב”ש בכדורסל “The Gladiators Beer Sheva” מחה על כך בעמוד הפייסבוק לאחר המשחק מול גלבוע/גליל.

“חופש הביטוי וההבעה: הוא זכותו של כל אדם להביע את דעתו ולומר את שברצונו לומר, מבלי שיוטלו הגבלות על כך, בכל הדרכים המשמשות לכך: דיבור, כתיבה, צילום, הסרטה, וכל דרך תקשורת אחרת. "כל אדם זכאי לחירות הדעה והביטוי"...לקראת סיום הרבע השני הגיע אלינו בן אדם שאין לו קשר לספורט/למגרשים/לכדורסל, הגיע אלינו שוטר ביקש מאיתנו להוריד את השלט מצד שמאל של התמונה (1312, מ.ר) כי הוא מפריע לו בעין שזה מדבר על שוטרים. התווכחנו כל המחצית עד שהבנו שכדאי הפעם להירגע ולהמשיך לדחוף את הקבוצה. הורדנו את השלט מהגדר (עדיין החזקנו אותו כל המשחק) והכל סבבה ויפה עד שהשוטר פונה לבן אדם ביציע שיש לו על החולצה את המילה A.C.A.B ורוצה לעצור אותו (לא עצר), פה כבר נשבר...אבל עדיין שמנו את הקבוצה מעל הכל והמשכנו לעודד...לא הגיוני שאנשים באים לתת את הנשמה וזה היחס שהם מקבלים. שוטרים במקום להתעסק בכל הפשע מסביב מתעסקים בשלט...הזוי”, נכתב בעמוד של אוהדי ב”ש.

אוהדי ב"ש בטירוף (למצולמים אין קשר) (רויטרס)אוהדי ב"ש בטירוף (למצולמים אין קשר) (רויטרס)

במשטרת מרחב נגב של מחוז דרום רואים בכיתוב בגדר “העלבת עובד ציבור”, כאשר בבאר שבע לפחות, הנושא יחסית חדש ושם מתכוונים לפעול כנגד התופעה בטרנר ובאולם הקונכייה, זאת למרות העובדה שבין אוהדי ב”ש למשטרה לא נרשמו עימותים חריגים בשנים האחרונות ואין סיבה ממשית למחאה הזאת מצדם. אחרי שעשו זאת במשחק האחרון מול מכבי פתח תקווה, במרחב נגב מתכוונים להעלות הילוך בטיפול בבעיה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */