מערכת ONE
|

אתר הספורט ONEהמחזור השביעי בליגה הגרמנית נמשך היום (ראשון) עם שלושה משחקים. במפגש המוקדם פרייבורג ובאייר לברקוזן נפרדו ב-0:0, לאחר מכן איינטרכט פרנקפורט ניצחה 1:2 את הופנהיים ובמשחק שסגר את המחזור לייפציג התפוצצה עם 0:6 מוחץ על נירנברג.
ר.ב לייפציג – נירנברג 0:6
איזה משחק של החבורה של ראלף ראנגניק, שלא ריחמה על העולה החדשה ורשמה את ניצחונה הרביעי העונה, והמרשים ביותר כמובן, בעוד היריבה ממשיכה להביך את עצמה במשחקי החוץ ואחרי השביעייה שחטפה בדורטמונד לפני שבוע וחצי גם הפעם היא לא היוותה פקטור.
מהר מאוד ניתן היה לראות שלא מדובר במשחק רגיל, לאחר שבדקה השלישית קווין קאמפל פתח את החגיגה ובחלוף ארבע דקות כבר הראה הלוח 0:2 משער של יוסוף פולסן. בדקה ה-21 הגיע השלישי כאשר קאמפל בישל למרסל זביצר, ובחלוף 11 דקות טימו ורנר כבש את הרביעי – 0:4 מרשים במחצית. בדקה ה-55 השלים זביצר צמד ובחלוץ ארבע דקות גם ורנר השלים צמד וקבע את תוצאת המשחק. בדקה ה-62 הורחק טים לייבולד מנירנברג, אך לייפציג לא ניצלה את היתרון המספרי כדי להוסיף עוד שערים.
הופנהיים – איינטראכט פרנקפורט 2:1
עדיין ללא טאלב טוואטחה, קבוצתו מצליחה היטב בבונדסליגה והיא סופרת כבר שלושה ניצחונות רצופים בכל המסגרות. מנגד, הקבוצה של יוליאן נגלסמן ספרה הפסד שלישי בכל המסגרות ופספסה הזדמנות להצמד לחלק העליון. אנטה רביץ’ כבש את הראשון לזכות האורחת בדקה ה-40 מבישול של לוקה יוביץ’ והאחרון הכפיל את היתרון בדקה ה-46 עם שער משלו. רביץ’ הורחק בדקה ה-64 לאחר שראה כרטיס צהוב שני והמקומיים ניצלו זאת כדי לחזור למשחק עם שער של ריס נלסון (82) מבישול של יואלינטון.
לוקבה יוביץ' ואנטה ראביץ' חוגגים (רויטרס)במשחק נוסף פרייבורג ובאייר לברקוזן נפרדו ב-0:0 שלא עזר לאף אחת מהן.