יום שלישי, 10.02.2026 שעה 02:34
ליגת העל Winner 25-26
5121-5122הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4226-4722מכבי ת"א3
4125-4122הפועל ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2031-2122הפועל ירושלים12
2039-2822הפועל חיפה13
1151-1622מכבי בני ריינה14

אכזבה קשה ברעננה: החילופים עלו לנו בניצחון

מנחם קורצקי שוב ספג ביקורת על ניהול המשחק שלו ב-1:1 מול אשדוד: "למה הפחדנות הזאת?". כובש השער כארם ארשיד: "לא נילחם העונה נגד הירידה"

|
שחקני רעננה מאוכזבים (חגי מיכאלי)
שחקני רעננה מאוכזבים (חגי מיכאלי)

תחושות אכזבה קשות נרשמו אמש (שבת) בחדר ההלבשה של הפועל רעננה לאחר שהקבוצה ספגה בדקה ה-88 ושמטה יתרון בדרך ל-1:1 מול מ.ס אשדוד.

במועדון מתחו פעם נוספת ביקורת על החילופים שביצע המאמן מנחם קורצקי במטרה לשמור על היתרון 0:1 שהשיגה הקבוצה. המאמן הוציא בדקה ה-77 את כובש שער היתרון כארם ארשיד והכניס את עומר ורד ובדקה ה-85 הוציא את טל איילה והכניס במקומו את דין מימוני, שני חילופים שגרמו לקבוצה להסתגר בהגנה.

״למה לעשות את זה?״, תהה גורם במועדון והוסיף: ״הקבוצה רצה, הקבוצה תוקפת ולמרות שאשדוד השתפרו במחצית השנייה, עדיין היינו הקבוצה הטובה יותר. למה לא ללכת קדימה? למה הפחדנות הזאת פתאום? צריך לפרגן למנחם על הצורה בה הוא הכין את הקבוצה למשחק כי רעננה סיפקה מחצית ראשונה אדירה, אבל חייבים להיות אמיתיים ולהודות שהחילופים שלו עלו לנו בשתי נקודות יקרות״.

קורצקי: ״נענשנו לא בגלל החילופים״

במועדון גם ביקרו את הגנת הקבוצה על אותו מהלך בדקה ה-88 בו יוסיפ איבנצ׳יץ׳ נגח באין מפריע את שער השוויון למרות העובדה שחוליית ההגנה באותו שלב מנתה לא פחות משישה שחקנים, כאשר גם שחקני הקישור חזרו אחורה על מנת לעשות הגנה.

מי שכן זכו למחמאות למרות התוצאה המאכזבת הם כארם ארשיד, שכבש בצורה נהדרת את שער היתרון בדקה ה-29 ועם קצת יותר דיוק היה יכול לסיים את המשחק עם עוד שניים או אפילו שלושה שערים וקייס גאנם, שמשתלב בקבוצה בצורה נהדרת מאז הצטרף הקיץ מהפועל רמת השרון מהליגה הלאומית.

גורם במועדון התייחס לשניים ואמר: ״כארם נתן משחק ענק, הוא שיגע את הגנת אשדוד והצליח להגיע לחמישה-שישה מצבים טובים, אם הוא בכושר קצת יותר טוב הוא מסיים עם שלושער ולוקח את הכדור הביתה. קייס גאנם זה הדבר הגדול הבא, אין ספק. כיף ששחקן כזה הגיע להפועל רעננה״.

כארם ארשיד (חגי מיכאלי)כארם ארשיד (חגי מיכאלי)

כארם ארשיד סיפר בסיום ל-ONE: "המחצית הראשונה הייתה מצוינת, אבל במחצית השנייה חזרנו קצת אחורה וספגנו בדקה ה-88, מאכזב מאוד לסיים ככה את המשחק וזה כואב מאוד, אבל זה הכדורגל. חבל. אם הייתי שם עוד שניים-שלושה שערים היינו מנצחים וזה מה שהכי כואב לי. אני עדיין לא בכושר משחק מלא והיו לי קצת פציעות בפתיחת העונה ככה שאני עדיין לא חד מספיק. זה מאכזב אותי, אבל אני מנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה על זה שהבקעתי שער ואני מתחיל להיכנס לעניינים לאט לאט״.

העובדה שחזר להרכב והבקיע: ״נפצעתי קצת בפתיחת העונה ואיבדתי את המקום שלי, אבל אני חושב שבכל פעם שמנחם קורצקי מכניס אותי להרכב אני מחזיר לו על המגרש על האמון שהוא נותן בי. אני מקווה שאשאר בהרכב ומתכוון להמשיך ולעבוד קשה בשביל זה. אני מאמין בעצמי וביכולת שלי ויודע שיש לי מה לתת לרעננה״.

כארם ארשיד מנסה לעצור את קרלו ברוציץכארם ארשיד מנסה לעצור את קרלו ברוציץ' (חגי מיכאלי)

המשחק הבא מול בני יהודה: ״לא כיף לסיים ככה משחק, אבל עדיין השגנו נקודה וגם זה משהו. יש עוד הרבה זמן עד המשחק הבא ומנחם ירים אותנו, נתכונן טוב ונעבוד קשה כדי לתקן את הבעיות ויהיה בסדר, נתקדם לאט לאט״.

הקבוצה של העונה לעומת העונה שעברה: ״אני לא חושב שנילחם העונה נגד הירידה כמו בעונה שעברה, אם היינו מנצחים את אשדוד זו הייתה פתיחה חלומית. יש לנו קבוצה טובה, לפעמים דברים קצת לא מסתדרים פה ושם, אבל באמת שיש לנו קבוצה טובה, לא כזאת שאמורה להילחם על מקומה בליגה״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */