מערכת ONE
|

ג'נארו גאטוסו (רויטרס)
אחרי שהפסידה במשחקה הראשון העונה 3:2 לנאפולי לאחר ששמטה יתרון 0:2, מילאן התאוששה וגברה ביום שישי האחרון 1:2 על רומא במסגרת המחזור השלישי ויצאה לפגרת הנבחרות בצורה טובה. כוכב העבר של מילאן, קאקה הברזילאי, צפה במשחק בסן סירו והתראיין לאחר מכן לתקשורת האיטלקית.
“כיף להסתובב במילאנו, זה מזכיר לי את התקופה היפה שהייתה לי כאן”, אמר קאקה והוסיף: “היה נחמד לראות את לאונרדו, פאולו מלדיני וג’נארו גאטוסו, וכמו כן גם את שער אנשי הצוות. המועדון עובד בצורה נכונה ויש פה איכות נפלאה, זה רחוק מאוד ממילאן שאני הכרתי, יש עכשיו הרבה רוגע במועדון”.
קאקה במדי מילאן (רויטרס)על חברו לקבוצה לשעבר ג’נארו גאטוסו, שבקרוב יסגור שנה כמאמן מילאן: “זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את רינו עומד על הקווים כמאמן, הוא תמיד מעודד את השחקנים ודואג להרים את המוטיבציה שלהם, ראיתי אותו מדבר איתם המון. רואים שיש למילאן של ג’נארו גאטוסו את האופי שלו כשחקן וכאדם, רינו הוא פשוט תופעה וכיף לראות את מילאן נלחמת כמו שרק ג’נארו יודע”.
ג'נארו גאטוסו (רויטרס)המשחק נגד רומא: “המשחק היה יפהפה ואני שמח שהקבוצה יצאה עם הניצחון ועם המון ביטחון מהמשחק הזה בסן סירו, מדובר בניצחון חשוב מאוד שנתן לקבוצה המון כוח לצאת איתו לפגרה ולקראת ההמשך. במחצית הראשונה מילאן שיחקה טוב, ההמשך היה קצת פחות טוב, אבל בסופו של דבר השינויים של גאטוסו עשו את ההבדל ומילאן מצאה את ההזדמנות הנכונה לנצח”.
שחקני מילאן בטירוף (רויטרס)