יום שבת, 20.12.2025 שעה 17:29

אוהדי סארפסבורג חטפו את הכרטיסים למכבי ת"א

כ-6,300 אוהדים נורבגים הסתערו על הכרטיסים למשחק הבית בחמישי בפלייאוף מוקדמות האירופית. המאמן: "יש קדחת כדורגל בעיר", הקבוצה נכנעה 2:0 לבראן

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

אחרי שעברה שלוש יריבות, 180 דקות מפרידות בין מכבי תל אביב לבין שלב הבתים של הליגה האירופית. האוהדים של סארפסבורג הנורבגית נמצאים בטירוף לקראת המשחק שיתקיים ביום חמישי והיום (ראשון) הסתערו על כל הכרטיסים שעמדו למכירה.

בתוך כך, במשחק העונה מול בראן, המוליכה של הליגה הנורבגית בו הפסידה יריבת הצהובים 2:0 במסגרת המחזור ה-19 ונותרה במקום החמישי בלבד ובמרחק של 9 נקודות מהפסגה, בה נותרה הקבוצה המנצחת של המפגש.

איביץ: הגיע לנו הניצחון הזה

6,339 אוהדים נורבגים הבטיחו את מקומם במשחק והאצטדיון צפוי להיות מלא. המאמן גייר באקה אמר: “זה לא ייאמן. יש קדחת כדורגל בעיר עכשיו. יש מספר מוגבל של מקומות, אז באירועים גדולים זה מה שקורה. זה ערב עליו אנחנו חולמים”.

מנהל המכירות אלכסנדר קלאוסן הוסיף: “זה משהו שלא ראינו לפני במשחק בית של סארפסבורג. זה השיא של הקהל בקופות. עכשיו אנחנו מחשבים כמה אוהדי מכבי תל אביב יגיעו למשחק”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */