יום ראשון, 15.02.2026 שעה 16:56

אנסטסיה גורבנקו סיימה במקום ה-15 בחצי הגמר

השחיינית הישראלית בת ה-15 לא הצליחה להעפיל לגמר אליפות אירופה ב-200 מטר מעורב עם זמן של 2:16.74 דקות. גם טומרקין ומורז נעצרו בשלב חצי הגמר

|
אנסטסיה גורבנקו (איציק בלניצקי)
אנסטסיה גורבנקו (איציק בלניצקי)

לאחר שעלתה הבוקר (שלישי) לחצי הגמר במשחה 200 מטרים מעורב אישי לנשים כשסיימה במקום הרביעי במקצה המוקדמות השני בזמן של 2:15.49 דקות, השחיינית הישראלית אנסטסטיה גורבנקו, שחוגגת היום את יום הולדתה ה-15, נעצרה בחצי הגמר לאחר שסיימה במקום ה-15 מתוך 16 בזמן של 2:16.84 דקות.

יעקב טומרקין נעצר גם הוא בחצי הגמר במקצה 200 מטר גב לגברים כשסיים גם הוא במקום ה-15 מתוך 16 בחצי הגמר ועצר את השעון על זמן של 2:00.67 דקות. בתוך כך, במקצה 100 מטר חופשי לנשים, אנדראה מורז סיימה במקום ה-14 מתוך 16 בחצי הגמר עם זמן של 55.05 שניות.

יעקב טומרקין (שחר גרוס)יעקב טומרקין (שחר גרוס)

מחר מירון חירותי וזיו קלונטרוב יחלו את דרכם במקצי המוקדמות ב-50 מטרים חופשי לגברים, אנסטסיה גורבנקו, שחר מנחם ואביב ברזילי יתמודדו במוקדמות 200 מטר גב לנשים, עמית עברי תתחרה ב-50 מטר פרפר לנשים, מרקוס שלזינגר ב-100 מטר פרפר לגברים ובנוסף, הנבחרת תתחרה במקצה 4X100 חופשי מעורב.

אנדראה מורז (נעם מורנו)אנדראה מורז (נעם מורנו)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */