יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:02
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

פייפרס: יהיה משחק קשה, ב"ש לא ברמה שלנו

מאמן פלורה טאלין התייחס ליחסי הכוחות לקראת משחק הגומלין במוקדמות ליגת האלופות ב-20:00: "יש לב"ש שחקנים ברמה גבוהה יותר, ידענו זאת מראש"

|
ארנו פייפרס (מרטין גוטדאמק)
ארנו פייפרס (מרטין גוטדאמק)

לקראת משחק הגומלין במסגרת הסיבוב הראשון במוקדמות ליגת האלופות היום (שלישי) ב-20:00, פלורה טאלין ערכה את מסיבת העיתונאים המסורתית שלפני המשחק. אחרי שספגה ארבעה שערי חוץ במשחק הראשון בשבוע שעבר, האלופה האסטונית מגיעה עם סיכוי קלוש להעפיל לסיבוב השני על חשבונה של הפועל באר שבע והאווירה הייתה רגועה בהתאם. 

ארנו פייפרס, החצי הראשון של צוות המאמנים של טאלין, התייחס גם הוא למאזן הכוחות בין הקבוצות: "אנחנו משחקים נגד קבוצה חזקה מאוד, באר שבע לא ברמה שלנו. כמה שחקנים בהפועל באר שבע שייכים לרמה גבוהה יותר וזה מה שהשפיע במשחק הראשון. כשניתחנו את באר שבע גילינו שהיא קבוצה עם הרבה שחקנים טובים וידענו זאת מראש". 

ארנו פייפרס (מרטין גוטדאמק)ארנו פייפרס (מרטין גוטדאמק)

סיכוייה של ב”ש בסיבוב הבא נגד דינאמו זאגרב: "למען האמת אנחנו פגשנו את זאגרב לפני שנים רבות והפסדנו בשני המשחקים בהפרש שער אחד, אני יודע שהקבוצה הקרואטית יכולה להיות יריבה חזקה מאוד, אבל לדעתי באר שבע יכולה להתמודד עם איתה ולהעפיל לסיבוב השלישי". 

יורגן הן, המאמן השני של הקבוצה האסטונית, נכח במסיבת העיתונאים והודה בכנות שסיכויי ההעפלה שלהם קלושים עד בלתי אפשריים: "אני חושב שזה משחק קשה, אפילו בלתי אפשרי, אבל עדיין אנחנו ננסה לעשות את המיטב כדי לעשות תוצאה טובה וגם לשפר את היכולת שלנו לקראת המשך העונה בליגה". 

יורגן הן (מרטין גוטדאמק)יורגן הן (מרטין גוטדאמק)

תוצאת המשחק הראשון: "התוצאה הייתה מאכזבת כי לא הצלחנו לגרום למערך שלנו לעבוד במהלך המשחק, למרות שעבדנו קשה. זה ברור שבאר שבע קבוצה ברמה גבוהה ואוהבת להחזיק את הכדור". 

בלמה של טאלין, גרט קאמס, הגיב לגבי מזג האוויר החם ולגבי סיכויי ההעפלה: "היינו כאן כמה ימים ודי חם, יש באסטוניה מזג אוויר דומה לעיתים רחוקות וזה יכול להשפיע. כמובן שכל משחק מתחיל ב-0-0 ונראה מחר מה יקרה. שיחקנו טוב ב-20 הדקות האחרונות ואנחנו יכולים לשחק ככה גם מחר".

גרט קאמס (מרטין גוטדאמק)גרט קאמס (מרטין גוטדאמק)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */