יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:58

נבחרת כדורמים הנשים מוכנה לאליפות אירופה

הנבחרת תחל בשבת את הופעתה ההיסטורית בטורניר היוקרתי, וחולמת על מקום בטופ 10 היבשתי. היו"ר גלוסקא כהן: "הנבחרת הזאת עוד תביא הרבה גאווה לעם"

|
נבחרת הכדורמים (איגוד הכדורמים) (מערכת ONE)
נבחרת הכדורמים (איגוד הכדורמים) (מערכת ONE)

נבחרת כדורמים הנשים נחתה היום (חמישי) בברצלונה לקראת הופעתה ההיסטורית באליפות אירופה. לאחר ההעפלה מהמוקדמות, שהושגה בתום ניצחון גדול כפול על פורטוגל, תנסה כעת הנבחרת להפתיע ולהיאבק על מקום בטופ 10 האירופי.

הנבחרת התחזקה בחודשים האחרונים בשחקנית ברצלונה מונה מקנזי האמריקאית היהודיה, שזכתה במדליית הזהב של המכביה 2013 במדי נבחרת ארה”ב. העולה החדשה עשויה להוסיף כח רב לצד הקפטנית הוותיקה שונית סטרוגו, אולם שאר הסגל צעיר מאוד, (גיל ממוצע 21), וחסר ניסיון במעמדים כאלו.

פערי הרמות בין הצמרת העולמית והאירופית בענף לבין נבחרות דוגמת ישראל הם גדולים, ולפיכך הציפיות אינן גבוהות פרט לצבירת ניסיון לקראת המשימות הבאות. ישראל הצעירה תתקשה להפתיע במשחק הפתיחה בשבת מול איטליה (16.30) מול הנבחרת המעוטרת ביותר בתולדות היורו (ארד ב-2016), או למחרת מול סגנית אלופת אירופה, הולנד. גם יוון, ארצו של מאמן ישראל, דמיטריס מברוטאס, החמישית ביורו 2016, חזקה מאוד.

עם זאת, חניכותיו של מברוטאס ועוזרו הסרבי מילוש ברדיץ’ ינסו להפתיע ביום שני את צרפת ובשבת שלאחר מכן את קרואטיה, כדי לנסות להעפיל אל משחק הדירוג הסופי על מקומות 10-9. ארבע הראשונות מתוך שש נבחרות הבית המוקדם יעפילו אל רבע הגמר. 

יו”ר איגוד הכדורמים רויטל גלוסקא כהן, אמרה לקראת האליפות: "מדינת ישראל מיוצגת בכבוד על ידי הנבחרת הצעירה הזו שעוד תביא הרבה גאווה לעם"




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */