יום שבת, 06.12.2025 שעה 16:30

סנטוס: לרונאלדו יש מאמן מצוין, הוא משתפר

מאמן נבחרת פורטוגל החמיא לעצמו בסיום ה-0:1 על מרוקו: "לא חושבים על המשך הדרך, רק על איך לסיים במקום ה-1 בבית". מאור רחמני, שליח ONE למונדיאל

|
פרננדו סנטוס לוחש באוזנו של כריסטיאנו רונאלדו (רויטרס)
פרננדו סנטוס לוחש באוזנו של כריסטיאנו רונאלדו (רויטרס)

הניצחון של פורטוגל 0:1 על מרוקו לווה בלא מעט ספקות לאחר ההופעה הטובה יותר של המרוקאים וכן השער של כריסטיאנו רונאלדו, שספק הובקע בזמן עבירה של פפה בזמן הקרן. על ההופעה של הסלסאו, רונאלדו והשיפוט ענה המאמן פרננדו סנטוס במסיבת עיתונאים לאחר המשחק.

"הדבר היחיד החשוב ביותר הוא המשחק מול איראן, שום דבר עדיין לא הוכרע", ענה סנטוס ל-ONE על כך שאלופת אירופה ממשיכה לצבור נקודות למרות הופעות פחות טובות ועל השאלה האם הוא מרגיש שזה המונדיאל של פורטוגל. "למרות מה שקרה במשחק, אני חושב שלמרוקו היה סיכוי לעלות עד היום. לכל הקבוצות יש סיכוי עדיין ואנחנו לא רוצים לחשוב על המשך הדרך, אלא רק על הבית שלנו".

תקציר פורטוגל - מרוקו

באדיבות כאן 11 - המשדר הרשמי של מונדיאל 2018. שידורים חיים, תקצירים, סטטיסטיקות ועוד מחכים לכם ממש כאן >

באותן נושא הוסיף סנטוס: "האם נוכל להמשיך לזכות אחרי הזכייה ביורו? הכי חשוב זה קודם להשיג את המקום הראשון בבית. אחרי שראינו את כל המשחקים, צריך להתרכז במשחק הבא וכך עד הסוף. אחרי איראן אענה על שאלות כאלה". 

"הנבחרת הזאת לא רק מגנה טוב, אלא יש לה שחקנים מצוינים ואיכותיים", המשיך סנטוס. "פתחנו טוב את המשחק, היינו מהירים, אבל היה משחק קשה. מול ספרד לא ממש יכולנו לשחק וניסינו לצאת מהלחץ. רדפנו אחרי ספרד. היום רונאלדו לא שיחק בעמדה הכי מתאימה לו, אבל שם הנבחרת הייתה צריכה אותו. באספקטים מסוימים זה היה דומה למשחק מול ספרד. זה המונדיאל. הגנו טוב, שיחקנו טוב, אבל אנו צריכים להיראות טוב יותר. מרוקו אתגרה אותנו, עבורם זו תוצאה לא הוגנת, אבל זה הכדורגל. אני לא שמח על היכולת שלנו".

היכולת של רונאלדו: "יש לו מאמן מצוין. היכולת הפיזית שלו, הטכניקה, הכל, הוא מכין את עצמו תמיד ומכיר את עצמו. הוא לא עושה שום דבר שהוא עשה בעבר, רק הולך ומשתפר".

רונאלדו. הולך ומשתפר (רדאד גרונאלדו. הולך ומשתפר (רדאד ג'בארה)

השיפוט: "השחקן המרוקאי דחף את פפה והוא החזיר לו בדחיפה. העבירה הראשונה הייתה שלהם. פפה הגן על עצמו מולו, לא הייתה פה בעיית שיפוט, אולי הגיע לנו פנדל".

שמינית הגמר: "רוסיה עלתה, אורוגוואי עדיין לא, אבל שוב, אחרי המשחק מול איראן רק נדע מה יהיה הלאה מבחינתנו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */