מומחי ה-Winner קובעים: יונייטד תזכה בגביע

המומחים חורצים כי השדים האדומים של ז'וזה מוריניו יניפו את הגביע האנגלי ביחס של פי 2.30, לעומת 2.95 של האקסית המיתולוגית של "המיוחד", צ'לסי

מומחי ה-Winner קובעים: יונייטד תזכה בגביע

ביום שבת (19:15) באצטדיון וומבלי, צ’לסי ומנצ’סטר יונייטד ייפגשו לגמר הגביע האנגלי ולקראת המשחק מומחי ה-Winner קובעים כי השדים האדומים של ז’וזה מורינו יניפו את הגביע וינצחו את האקסית המיתולוגית של "המיוחד" ביחס של פי 2.30, לעומת 2.95 לניצחון של הבלוז. גם לתוצאת תיקו בתום ה-90 הדקות מעניקים ב-Winner יחס של 2.95.

בקרב בין החלוצים, מומחי ה-Winner מעריכים כי רומלו לוקאקו יכבוש ראשון, עם יחס של 4.50. מיד אחריו, במנצ'סטר יונייטד, מגיעים רשפורד (5.00) ואלכסיס סאנצ’ס (6.00).

מוראטה, וויליאן ואלונסו מאוכזבים (רויטרס)מוראטה, וויליאן ואלונסו מאוכזבים (רויטרס)

יחסי הכובשים לצ'לסי עומדים על יחס של פי 5.00 לאלברו מוראטה ולאוליבייה ז'ירו, בעוד אדן הזאר מקבל יחס כיבוש ראשון של פי 7.00 בלבד.