יום שני, 05.01.2026 שעה 05:15

הכוכב הבא? אלכסנדר זברב זכה בטורניר מדריד

הגרמני הצעיר והמוכשר זכה בתואר מאסטרס שלישי בקריירה עם 4:6 ו-4:6 על דומיניק תים. זברב המשיך את הכושר הנהדר על משטח החימר אחרי הזכייה במינכן

|
אלכסנדר זברב חוגג (רויטרס)
אלכסנדר זברב חוגג (רויטרס)

הכוכב הבא? אלכסנדר זברב, הגרמני שמדורג שלישי בעולם, זכה היום (ראשון) בתואר השלישי שלו בקריירה מסדרת המאסטרס, אחרי שניצח בגמר טורניר החימר במדריד את דומיניק תים האוסטרי, השביעי בעולם, אחרי 4:6 ו-4:6. 

זהו התואר השני ברציפות של זברב שזכה בשבוע שעבר בטורניר הביתי במינכן. וכמובן שנשאלת השאלה האם זברב ותים, שעבר שבוע מצוין, יוכלו להוות תחרות לרפאל נדאל ברולאן גארוס שיפתח בעוד כשבועיים. זברב כרגע הוא השחקן החמישי הפעיל שמחזיק בשלושה תארי מאסטרס אחרי נדאל, פדרר, מארי וג'וקוביץ’ והוא רק בן 21.

מהלך המערכות היה זהה, זברב שבר ל-0:1 בכל מערכה ומשם ההגשות נשמרו עד 4:6. בתוך כך, תים שחיפש תואר מאסטרס ראשון בקריירה היה מאוכזב מאוד בסיום וזכה לחיבוק חם מזברב ליד הרשת. האוסטרי הפגין משחק ענק ברבע הגמר כשהנחיל הפסד ראשון לנדאל אחרי 21 משחקים ו-50 מערכות ללא הפסד.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */