יום שני, 05.01.2026 שעה 20:50
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2820-3017הפועל ת"א4
2516-3116מכבי חיפה5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

בן זקן: המאבק יימשך גם אחרי המשחק בב"ש

מאמן בית"ר ניסה להוריד מחשיבות משחק הצמרת ב-19:30: "השחקנים מתורגלים לעומס, יש מבחר בהתקפה". כחילה: "לא מסתכלים רחוק, רק על באר שבע"

|
טל כחילה ובני בן זקן (איציק בלניצקי)
טל כחילה ובני בן זקן (איציק בלניצקי)

בית”ר ירושלים עלתה לגמר גביע המדינה ביום ראשון שם תפגוש את הפועל חיפה והתפנתה מיד למטרה הבאה – לעלות למקום הראשון בליגת העל. היא תוכל לעשות זאת הערב (רביעי) ב-19:30 אם תנצח באצטדיון טרנר את המוליכה הפועל באר שבע.

המאמן בני בן זקן אמר במסיבת עיתונאים: “האנרגיות טובות זה בטוח, גם ההעפלה לגמר. מעבר לכך, משחקים ועומס בשבוע אלו דברים שנתקלנו בהם ואנחנו מתורגלים. השחקנים התאוששו טוב. נגיע מוכנים עם האנרגיות הנכונות”.

בן זקן: ממשיכים להאמין ביכולות שלנו

המבצר של באר שבע בטרנר: “היו גם משחקים בגביע המדינה שבאר שבע נוצחה שם. בסופו של דבר יש משחק מול קבוצה טובה, הוכחנו שיש לנו מה למכור. נגיע כמובן מוכנים עם שאיפות לפחות להראות את המחצית השנייה שהייתה לנו בגביע, שהייתה מחצית טובה. זאת המטרה שלנו”.

החזרה של ורד ושכטר: “יש לנו סגל שחקנים טוב, בטח בהתקפה יש לנו את המבחר שלנו, בהתאם לשיקולים שלנו, יש לנו כמה שעות לחשוב איך בוחרים את ההרכב הטוב ביותר”.

החצי הראשון מול ק”ש: “במשך כל העונה יש משחקים שאתה פותח טוב ויש כאלה שפחות, בסופו של דבר יודעים לעלות בחצי השני ולהשיג את התוצאה הרצויה. כל משחק לגופו. המטרה לפתוח טוב כל הזמן. מקווה שזה יקרה גם בטרנר. יש משחק של 90 דקות ונעשה את המקסימום”.

יקוב סילבסטר. יש חלוצים בירושלים (עמרי שטיין)יקוב סילבסטר. יש חלוצים בירושלים (עמרי שטיין)

השלכות המשחק: “זה משחק חשוב מעצם העובדה שזה מקום ראשון נגד שני. אחריו יהיו עוד שמונה משחקים, יש נקודות בקופה. המאבק יימשך גם לאחר המשחק הזה. אבל זה משחק שחשוב עבורנו להגיע ולהיראות טוב ולנסות לנצח את המשחק. אנחנו מתמקדים ממשחק למשחק, לא נכנסים לחישובים של טבלאות. זה שם אותנו מרוכזים”.

העלייה לגמר: “היה חשוב עבורנו לעלות לגמר לאחר 10 שנים. זה היה חשוב לשחקנים ולקהל. אנחנו מגיעים עם האנרגיות הנכונות. זה נותן אמונה וכוח להמשך, מקווה שנשתמש בזה”.

המאצ’אפ מול בכר וההכנות לב”ש: “הפועל באר שבע קבוצה טובה, שיחקנו נגדה פעמים השנה והקבוצות מכירות אחת את השנייה. לא חושב שיש הכנה שונה מהמשחק האחרון שלנו לפני חודש בטרנר. גם נגד ק”ש התכוננו וראינו אותם בחודש האחרון. בסופו של דבר הקבוצה המרוכזת והמפוקסת יותר תנצח”.

החזרה של טוני וואקמה: “אנחנו מתכוננים ביסודיות לכל קבוצה, אבל עדיין הדגש הוא על החוזקות שלנו. מתרכזים ביכולות שלנו וכך גם נגיע למשחק”.

וואקמה. "מתכוננים לכל קבוצה" (איציק בלניצקי)וואקמה. "מתכוננים לכל קבוצה" (איציק בלניצקי)

גביע או ליגה: “לא בוחרים. נגיע לנצח בב”ש, זה הכי חשוב”.

טל כחילה אמר: ”כל השחקנים לא מסתכלים יותר מדי רחוק על העתיד. רק על ב”ש ברביעי. רוצים להיראות טוב ולעשות את העובדה על מגרש ולקוות לצאת עם נקודות”.

העייפות ממשחק הגביע: “הצוות המקצועי עושה איתנו עבודה מצוינת בעניין הזה, נותן לשחקנים אימונים יותר קלים ויותר מנוחה. נבוא הכי חדים והכי טובים שאפשר נגד באר שבע”.

כחילה. "הקבוצה מגובשת" (איציק בלניצקי)כחילה. "הקבוצה מגובשת" (איציק בלניצקי)

סוד ההצלחה: “הקבוצה מאוד מגובשת, חדר הלבשה בריא, כל אחד מפרגן לשני. יחד עם הצוות המקצועי והניהולי עושים עבודה מצוינת”.

המזל עם סט השחור: “אני מאמין שמאיר הרוש ארגן את החולצות השחורות לטרנר”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */