יום שני, 05.01.2026 שעה 03:51

ברוך הבא: הרולאן גארוס מעכשיו גם ב-eSports

מארגני טורניר החימר היוקרתי חשפו לראשונה את פרטי הטורניר האלקטרוני, שיתקיים בחודש מאי עם שחקנים מרחבי העולם. כל הפרטים ומה שצריך לדעת בפנים

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

טניס הוא הספורט האחרון להצטרף ולארח טורניר eSports לאחר שהמארגנים של אליפות צרפת הפתוחה,הרולאן גארוס, הודיעו על טורניר המשחקים הראשון שלהם, אשר ייתן לגיימרים מרחבי העולם הזדמנות להשתתף באחד מאירועי הטניס הגדולים ביותר של השנה. הטורניר יהיה בחסות השותף הראשי של האליפות, קבוצת הבנקאות הבינלאומית BNP Paribas וייקרא כראוי "Roland-Garros e-series על ידי BNP Paribas." שחקנים מאנגליה, צרפת, בלגיה, איטליה, גרמניה, סין, הודו וברזיל יתחרו בגרסת הדמו של המשחק שעדיין לא שוחרר וייקרא באותו השם ופותח על ידי Bigben Interactive.

מי שינצח בכל איזור יזכה לטוס לאליפות שנערכת כמובן בפאריס ב-25 במאי, שם הם יתמודדו אחד נגד השני בטורניר הגמר. התחרות ה’אמיתית’ על החימר מתחילה ב-21 במאי מה שאומר ששני הטורנירים יתקיימו במקביל, מה שמוכיח שוב עד כמה המארגנים לוקחים ברצינות את שחקני ה-eSports.

הטורניר האלקטרוני הוא חלק מחידוש ההסכם עד 2021 בין BNP Paribas לבין התאחדות הטניס הצרפתית (FFT). ה’ספורט הלבן’ הוא כאמור אחד מענפי הספורט הרבים שיחזיקו טורניר eSports משלהם, ומצטרף בין היתר ל-NHL, NBA, ה’לה ליגה’ והבונדלסיגה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */