יום שבת, 27.12.2025 שעה 00:37

גרנט הורחק: השופט התנפל עליי כמו על פושע

המאמן הישראלי, שקבוצתו נורת'איסט הפסידה לקרלה בלסטרס, זעם בסיום על השיפוט: "עשו המון טעויות", "אני מכבד אותם, אבל הם צריכים לכבד גם מאמנים"

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

דווקא אחרי שהתחיל ברגל ימין, אברהם גרנט וקבוצתו נורת’איסט סופרים כבר ארבעה הפסדים ברציפות ושישה משחקים רצופים ללא ניצחון, אחרי שאמש (שבת) נכנעו 1:0 לקרלה בלסטרס.

לאחר המשחק מאמן נבחרת ישראל לשעבר לא הצליח לעצור את עצמו וסימן את האיש עם המשרוקית כאשם להפסד. “הוא עשה המון טעויות. אנחנו המאמנים מכבדים את השופטים, אבל הם צריכים גם לכבד אותנו”. גרנט עצמו אף הורחק למשחק לאחר שנכנס לכר הדשא, אך הסביר: “השחקנים התעמתו על כר הדשא, אני נכנסתי כדי להפריד כי רציתי שהמשך יימשך השופט התנפל עליי כאילו אני פושע. השופטים ההודים צריכים לכבד שופטים”.

למרות ההפסד והרצף הרע, גרנט דווקא החמיא לשחקניו: “אני גאה בקבוצה. היו חסרים לנו מספר שחקנים, שיחקנו טוב עם כמה שחקנים צעירים. יצרנו מצבים וספגנו מכדור נייח. למרות שלא שיחקנו עם השחקן הטוב ביותר שלנו, המשכנו באותה שיטה, זה טוב שיש לנו קבוצה כזו. שלטנו במשחק, השחקנים ההודים משתפרים המון”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */