גיא בן זיו
|

בני בן זקן על רקע אוהדי בית"ר ירושלים (אורן בן חקון)
בעונה הזו, אין אפילו שבוע אחד שעובר ללא פרשה חדשה בבית”ר ירושלים, ומי שבדרך מקבל את רוב הביקורות הוא מאמן הקבוצה בני בן זקן, שממשיך למרות הכל להוביל את הקבוצה בצמרת, על אף אינספור התלונות שנשמעות כלפיו. הערב (שבת) בית”ר המשיכה להראות מצוין וניצחה 1:3 את מכבי חיפה במסגרת המחזור ה-21.
מאמן הקבוצה המנצחת, בני בן זקן, היה מאושר לאחר המשחק ואמר: “אני מרוצה מאוד, עשינו ניצחון גדול. בייחוד אחרי שהיינו בפיגור וגם החטאנו פנדל. מכבי חיפה זה מועדון גדול, וזה ניצחון חשוב מאוד. אפשר למזער את רעשי הרקע ולהתרכז רק בכדורגל. צריך להסתכל על צבירת הנק’ שלנו וכמות השערים שאנחנו כובשים. גם כשהיינו בפיגור, השחקנים הרגישו שהם יכולים לנצח את המשחק. אין איזה סוד או משהו מיוחד, אנחנו מתרכזים בכדורגל. למרות שזה קשה ויש לעיתים רעשי רקע, אנחנו עושים את העבודה שלנו. מבחוץ, זה לא נראה ככה כי אנשים שומעים רק דברים שליליים, אבל מי שיגיע לבית וגן יראה קבוצה שעובדת קשה. אנחנו מאוד מרוצים, צוברים נקודות בקצב טוב”.
בן זקן:"עשינו את זה בצורה משכנעת"סיכויי האליפות של הקבוצה: “אנחנו לא חושבים על אליפות, אנחנו במקום שבו אנו אמורים להיות. אנחנו גם ללא עידן ורד, ולמרות זאת אנחנו בצמרת. כיף לראות שהולך טוב לאנתוני וארן. הדברים מצליחים לו, הוא עובד קשה והא צנוע. אתה רואה שהוא מעריך כל דקה שהוא בבית”ר ושהוא במועדון גדול. אני לא הגעתי לפה ודפקתי בדלת, הם פנו אליי. אני עושה את העבודה שלי, אני מתפרנס מזה. מבחן התוצאה הוא הקובע וכרגע אנחנו עומדים בו”.
איתי שכטר, אחד מגיבורי הניצחון של הקבוצה מהבירה, אמר לאחר המשחק: “זה ניצחון ענק. אחד הניצחונות הגדולים שלנו. אני מקדיש את השער לאבא שלי, שחוגג היום יום הולדת. זה ניצחון סופר חשוב, לאחר שהחמצתי פנדל וגם כשספגנו גול. יצאנו ממצב לא פשוט ואנחנו מאוד מאושרים, גאה בחברים שלי, גם הקהל עשה עבודה נפלאה. היה חשוב לנצח אחרי השבועיים האחרונים, שהיה טיפה בלגאן, ובאמת התרופה הכי טובה בכדורגל זה 3 נקודות. אנחנו במצב מצוין גם בליגה וגם בגביע, ועכשיו צריך להתכונן כבר למשחק הבא מול הפועל כפ”ס בגביע המדינה”.
איתי שכטר חוגג (נעם מורנו)הלחץ מסביב לשחקני הקבוצה: “להיות שחקן של בית”ר אומר שצריך לדעת להתמודד עם כל מיני דברים שמלווים את הקבוצה לאורך העונה, אבל אנחנו קבוצה טובה ואנחנו יכולים להגיע הכי גבוה שיש. אנחנו מסתכלים על המשחקים ממחזור למחזור, אנחנו מרוצים כרגע והשמיים הם הגבול. המצב של מכבי חיפה? זה מועדון גדול, אני בטוח שהוא יחזור להיות בשורה הראשונה של הכדורגל. מאחל להם להצליח, הכדורגל הישראלי צריך אותו בקדמת הבמה. לא מאמין שמכבי חיפה תרד ליגה, הם נקלעו לסחרור והם יצאו מזה”.