קלופ: לא יודע בדיוק מי יפתח מול טוטנהאם

מאמן ליברפול התייחס למפגש מחר ב-18:30 מול התרנגולים: "יודע מה אני רוצה לראות על כר הדשא". עוד קודם לכן: קריסטל פאלאס תארח את ניוקסאל ב-16:15

קלופ: לא יודע בדיוק מי יפתח מול טוטנהאם

המחזור ה-26 בפרמייר ליג ימשיך מחר (ראשון) כאשר יתקיימו שני משחקים נוספים. הראשון מביניהם יפגיש את קריסטל פאלאס וניוקאסל ב-16:15, ואילו המפגש המאוחר יותר יהיה הלוהט בין ליברפול לטוטנהאם ב’אנפילד’.

קריסטל פאלאס – ניוקאסל 16:15

המארחת תגיע למפגש אחרי שלא הצליחה לנצח בשני המשחקים האחרונים שלה וסיימה ב-1:1 מול ווסטהאם במחזור האחרון, כאשר היא מקדימה את האורחת בשתי נקודות. מן העבר השני, המגפייז יגיעו אחרי ארבעה משחקים ללא ניצחון וגם הם סיימו ב-1:1 מול ברנלי במחזור האחרון כשהמטרה היא לחלוף על פני פאלאס בטבלה.

ליברפול – טוטנהאם 18:30

החניכים של יורגן קלופ יגיעו אחרי הניצחון 0:3 מול האדרספילד במחזור הליגה האחרון וכשהם במקום השלישי בטבלה ובמאזנם 50 נקודות. מנגד, התרנגולים יגיעו להתמודדות כשלא הפסידו בתשעת משחקיהם האחרונים וניצחו את מנצ’סטר יונייטד 0:2 במחזור החולף.

מאמן ליברפול, יורגן קלופ, אמר לקראת המשחק: “אני יודע מה אני רוצה לראות על כר הדשא, עם זאת אני לא יודע מי יפתח בהרכב”, והוסיף: “אני תמיד מתנהל ככה, אוכל לראות אילו אופציות יאפשרו לי לעשות שינויים בהרכב, נראה”.