יום ראשון, 21.12.2025 שעה 00:18
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

טל בנין והפועל חיפה הגיעו להסדר לסיום ההליכים

התביעה הגדולה של המאמן נגד המועדון הסתיימה בפשרה: "מאוד מרוצים מהתוצאה". עוה"ד של הקבוצה: "שמחים שזה נגמר". הערכה: יקבל 550 אלף שקל ברוטו

|
טל בנין בבית המשפט (רדאד ג'בארה)
טל בנין בבית המשפט (רדאד ג'בארה)

טל בנין והפועל חיפה הגיעו הבוקר (חמישי) להסדר לסיום ההליכים במסגרת התביעה של המאמן נגד המועדון בבית הדין האזורי לעבודה בחיפה. ההערכה היא שבנין יקבל 550 אלף שקל ברוטו בהסכם הפשרה.

כזכור, במרץ 2016 הגיש בנין תביעה בסך מיליון שקל נגד הקבוצה ונגד הבעלים יואב כץ באופן אישי. בתביעת טען בנין להתנהגות בחוסר תום לב מצד המועדון, טען כי הוא פוטר באמצעות שיחת טלפון ללא שימוע, וכן להלנת שכר עבודתו באופן קבוע, זיוף הסכם העסקה, התנכלות ופגיעה בשמו הטוב.

קלינגר:"רוצים להיות בצמרת"

בשלב ראשון הצדדים ניסו להגיע להבנות באמצעות גישור, אך הדבר לא עלה בידם. בפגישה האחרונה בין הצדדים הציע המגשר כי המועדון יעביר לבנין את כל ניהול מחלקת הנוער של המועדון כולל בית הספר לכדורגל, כאשר בנוסף הקבוצה תצטרך לשלם לבנין פיצוי כספי נוסף על פיטוריו. ההצעה לא התקבלה והצדדים לא הגיעו להסכמות, ועל כן הם חזרו הבוקר לבית הדין האזורי לעבודה.

אל הדיון הגיע בנין עצמו עם עורך דינו שי אליאס ועם שני עדים מטעמו, תומר סוויסה ואושרי רואש, וכן עם אחיו. מצד הקבוצה הגיע רק עו"ד הנתבעים, רז בן דור. כבר בתחילת הדיון ביקש מהצדדים השופט, נשיא בית הדין אלכס קוגן, לנסות ולהגיע להסדר בטרם תחילת המשפט. לשם כך הוא הוציא מהאולם את כל הנוכחים והותיר את עורכי הדין לנסות ולהגיע לפשרה.

עו"ד שי אליאס (רדאד געו"ד שי אליאס (רדאד ג'בארה)

השניים נותרו בתוך האולם ולאחר מכן יצאו החוצה, כאשר עו”ד אליאס התייעץ עם טל בנין ואחיו. לאחר מכן חזרו עורכי הדין פנימה ולבסוף הם הגיעו לפשרה.

לאחר הדיון אמר עו”ד שי אליאס: “היה דין ודברים ממושך ובהמלצת בית המשפט הגענו להבנות חסויות שאנחנו לא יכולים לפרט אותן. אני יכול להגיד מהצד שלנו שאנחנו מרוצים מהתוצאה”.

תגובת עורך הדין של הפועל חיפה, עו”ד רז בן דור: “לאחר דיון ארוך נשיא בית הדין לעבודה, השופט אלכס קוגן, המליץ לצדדים לסיים את המחלוקת, והיינו צריכים לקבל את המלצתו. הגענו להסדר לסיום ההליכים ואנחנו שמחים שזה נגמר. אני חושב ששני הצדדים מרוצים שהעניין הזה הסתיים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */