יום שבת, 06.12.2025 שעה 22:58
ליגת ווינר סל 25-26
14512-6177הפועל ת"א
14608-6558הפועל העמק
13595-6737מכבי ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
11664-6887בני הרצליה
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
10690-6398מכבי רעננה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

צפו: שבר בפיקת הברך לגרין, חשש לקריירה שלו

סנטר ירושלים סובל מפציעה קשה ב-89:70 לחולון, במועדון חוששים כי הוא לא ישחק יותר. פרנקו: "לא התאוששנו מהטראומה הזו", הלפרין: "היינו בשוק"

|
פרנקו.
פרנקו. "צריכים למצוא את עצמנו" (יאיר שגיא, Ynet)

הפועל ירושלים הובסה הערב (רביעי) 89:70 בחוץ בידי הפועל חולון במסגרת משחק דחוי מהמחזור העשירי בליגה, אבל סיפור המשחק היה פציעתו המחרידה של סנטר האורחים, יניב גרין, שסובל משבר בפיקה של ברך ימין וככל הנראה לא ישחק יותר העונה.

בנוסף, קיים חשש רציני במועדון מהבירה כי הסנטר, שפונה לבית החולים תל השומר על אלונקה, סיים את הקריירה. זאת, לנוכח הפציעה הקשה, זמן ההחלמה הדרוש כדי להשתקם ממנה וגילו (34). גרין גובס ושוחרר לביתו ומחר יעבוד בדיקת CT לבירור סופי של חומרת הפציעה.

מאמן הפועל ירושלים, דני פרנקו, אמר בסיום: "לא פחדנו מכלום לפני המשחק, אלא שבמפגשם נגד קבוצות אגרסיביות ופיזיות קשה לנצח, במיוחד נגד חולון בפחים. אנחנו צריכים למצוא את עצמנו מחדש כי אנחנו מנסים להרכיב את הקבוצה תוך כדי תנועה וחטפנו עוד סטירה עם הפציעה של יניב".

המאמן גם התייחס לדיבורים על כך שהפגיעה החמורה של גרין היא שהובילה להפסד של הירושלמים: "אי אפשר לתרץ את הריצה של חולון מאז הפציעה שלו, למרות שהתמונות היו קשות. יניב הוא אחד ממנהיגי השבט ומילה שלו היא משהו שאנשים סופרים בכובד ראש. זו טראומה מסוימת ולא התאוששנו ממנה. חסרים לנו גם שני רכזים, אבל צריך להתעסק במה שיש ולא במה שאין". 

חולון מביסה את ירושלים 70:89

קפטן הירושלמים, יותם הלפרין, דיבר גם הוא על הפציעה של גרין: "זה נורא מצער, קודם כל כחבר לחיים ואז לקבוצה. היינו בשוק מזה, אבל נחזק אותו ונקווה שיתאושש מהר. קשה להעריך מתי יחזור, אבל שיהיה בריא, זה הכי חשוב".

על ההפסד, הוסיף: "היה לחולון משחק מצוין. כל הקבוצה הייתה בשוק ממה שקרה ליניב וזה לא דבר שנעים לראות, אבל זה בטח לא תירוץ לריצה של חולון וקרו הרבה דברים שלא הלכו לכיוון שלנו. אנחנו לא בתקופה טובה וזה ברור, אבל מצד שני עד לפני חודש היינו 0:9 בליגה ורואים את הקיצוניות של התקשורת. יש לנו עוד מטרות העונה, הגביע והמשך הליגה ונצטרך לכוון כדי להגיע לשם במצב הכי טוב".

יותם הלפרין מדבר עם השופט (יאיר שגיא, Ynet) (מערכת ONE)
הלפרין. "נחזק את יניב ונקווה שיתאושש מהר" (יאיר שגיא, Ynet)
 

מאמן הפועל חולון, אלעד חסין, התייחס לפציעתו של גרין ואמר: "אני מאחל לו שיתאושש ויחזור כמה שיותר מהר למגרשים, זה הכי חשוב". המאמן גם החמיא לאוהדי קבוצתו: "אני רוצה לתת קרדיט לקהל שלנו כי המפגש הזה היה חשוב עבורו. במשחקים האחרונים לא הבאנו את ה-DNA של הפועל חולון ולמרות זאת הם תמיד דחפו אותנו. אני חושב שהראנו חלק ממה שאנחנו מסוגלים לו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */