יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:38

המדינה תממן את השיטור, הסכם השיווק יפחת

בדרך לפתרון? בשעות האחרונות נערך ניסיון לפתור את משבר הסכם השיווק על סך 80 מיליון הש"ח בין ההתאחדות למשרד האוצר. ישיבת החירום התבטלה

|
מנגה וגארסיה (ניסן עייש)
מנגה וגארסיה (ניסן עייש)

מאחורי הקלעים מגבשים בשעות האחרונות פתרון למשבר הסכם השיווק על סך 80 מיליון שקל בין ההתאחדות לכדורגל למועצת ההימורים.

עפ"י מה שמתגבש, משרד האוצר יעזור במימון השיטור לליגות העליונות, ובתמורה ההתאחדות לכדורגל תסכים להפחית בהסכם השיווק. זו נוסחה כדי שכל הצדדים יצאו מרוצים מהסכסוך.

הצדדים מגבשים בשעות אלו את העקרונות, ובמקביל התבטלה ישיבת החירום שהייתה אמורה להיות מחר בהשתתפות בעלי הקבוצות, ההתאחדות והמנהלת.

מוקדם יותר היום יו"ר ההתאחדות לכדורגל עופר עיני שוחח עם מנכ"ל הטוטו איציק לארי ושאל אותו מה המשמעות של השבתת הליגות. מנכ"ל הטוטו הבהיר לעיני, כי במקרה כזה יוטלו קנסות כבדים על הקבוצות וההתאחדות, וכי מועצת ההימורים לא תספוג כל פגיעה בהימורים השונים הקשורים בכדורגל הישראלי.

יש לציין כי בשעות האחרונות יושבים אנשי המנהלת עם אנשי ההתאחדות במרתון של ישיבות כדי לפתור את המשבר הקשה. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */