ירושלים נפרדה מהיורוקאפ עם 98:88 מול ריטאס

האדומים של פרנקו אמרו שלום לאירופה עם מאזן עלוב של 8 הפסדים ו-2 ניצחונות. ברייסי רייט בלט עם 30, אליהו עם 21. המשחק שודר ב-ONE, צפו בתקציר

|
הלפרין וגפני מאוכזבים (אורן בן חקון)
הלפרין וגפני מאוכזבים (אורן בן חקון)

אחרי קמפיין מלא אכזבות הפועל ירושלים נפרדה הערב (רביעי) ממפעל היורוקאפ לאחר שנכנעה 98:88 מול ריטאס וילנה.

האדומים של דני פרנקו לא הצליחו להתאושש מההפסד הכואב מול עירוני נהריה בתחילת השבוע ורשמו הפסד נוסף, שמיני במספר במפעל מול שני ניצחונות.

הליטאים, שמוליכים את הבית, לא רצו לאכזב מול הקהל הביתי וסיימו את הרבע הראשון עם 26:30, ירושלים הצליחה לרדת למחצית עם פער זהה. לאחר רבע שלישי צמוד האדומים מהבירה חוו ירידה ביכולת ואיפשרו לליטאים לפתוח פער נוח עד לסיום. 

בשורות האדומים בלט ברייסי רייט עם 30 נקודות וארבעה אסיסטים, ליאור אליהו קלע 21 ותרם חמישה כדורים חוזרים.

טוני גפני הוסיף 10 ודונטה סמית' המשיך לאכזב עם שמונה נקודות. יותם הלפרין וג'וזף ג'ונס סיימו עם 6 ובר טימור עם 5 בלבד.

מנגד, מרטינאס גרביציוס חתם משחק נפלא עם 17 נקודות ושישה אסיסטים, גם אנטאס קאבאליקיוס עם 17 והוסיף שישה כדורים חוזרים.

הפועל י-ם מפסידה 98:88 לריטאס




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */