מערכת ONE
|

פיקה רודף אחרי דזקו בעונה שעברה (רויטרס)
אוהבי ליגת האלופות תתכוננו. הגרלת שמינית הגמר היום (שני) זימנה לנו משחקים מרתקים שייתנו לאוהדים האדוקים שבכם הזדמנות טובה לצאת לטיול ועל הדרך לצפות בשחקנים הגדולים בעולם.
באופן לא מפתיע, ההגרלה שחזרה שלושה משחקים משלבי הנוקאאוט בעונה שעברה. אוהדי ברצלונה שלא נכחו במשחק נגד מנצ'סטר סיטי אשתקד יוכלו לעשות זאת השנה, כאשר קבוצתם תצא לאנגליה ב-24 בפברואר ותארח את הגומלין בקאמפ נואו בעוד כשלושה חודשים, ב-18 במארס.
גם האפשרות לתפוס שני משחקים בספרד קיימת, כשיממה לפני המפגש של הקטאלונים נגד התכולים, תארח פיינליסטית המפעל בעונה שעברה, אתלטיקו מדריד, את הגומלין נגד באייר לברקוזן.
היריבה הגדולה של הקטאלונים, ריאל מדריד, זכתה גם היא לשחזור מדויק של העונה שעבר ותתארח אצל שאלקה במשחק הראשון ב-18בפברואר. ניצחון של הבלאנקוס יעניק להם מקדמה משמעותית לקראת הגומלין בסנטיאגו ברנבאו ב-10 במארס.
את רשימת הנוסטלגיה סוגרת צ'לסי. מנג'ר הבלוז, ז'וזה מוריניו, העדיף לקבל את פאריס סן ז'רמן בשל המוטיבציה שהמפגש נגדה יעניק לשחקניו והקרבה הגיאוגרפית והוא אכן קיבל את מבוקשו. המשחק הראשון בצרפת ייערך ב-17בפברואר, הגומלין ב-11 במארס.
 |
| אדינסון קבאני וברניסלב איבנוביץ´. שוב נפגשים (רויטרס) |
|
| |
שחזור גמר ליגת האלופות מ-1997 בין בורוסיה דורטמונד ליובנטוס ייערך בתאריכים 24 בפברואר (באיטליה) ו-18 במארס. ארסן ונגר יפגוש את קבוצה שממנה ביצע את קפיצת המדרגה לארסנל, כשהתותחנים שלו יארחו את מונאקו ב-25 בפברואר ויצאו למשחק הגומלין באצטדיון לואי השני ב-17 במארס.