יום ראשון, 05.04.2026 שעה 17:01
ליגת העל Winner 25-26
5624-5525הפועל ב"ש1
5429-5925בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3636-4125הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2935-2525בני סכנין8
2742-3625עירוני ק"ש9
2440-3024הפועל חיפה10
2347-3024מ.ס אשדוד11
2135-2225הפועל ירושלים12
1852-3225עירוני טבריה13
1257-1725מכבי בני ריינה14

"המשטרה מוכנה לשלם מכיסה כדי לשחק בדוחא"

בבית"ר י-ם מתפלאים בעקבות המימון של 200 שוטרים לקראת סכנין וטוענים כי מדובר בתקדים לקראת מפגשים נפיצים בטדי. במועדון ביקשו מהשחקנים איפוק

|
בבית
בבית"ר שלחו מסר לקראת משחקים בטדי (חגי ניזרי)

בבית"ר ירושלים ממתינים להחלטה הסופית בנוגע לקיום המשחק מול בני סכנין שאמור להתקיים באצטדיון דוחא. בקבוצה שלחו מסר למשטרה שבו נאמר כי אם היא מוכנה לממן 200 שוטרים על חשבונה כדי לקיים את המשחק כמתוכנן, מדובר בתקדים מצוין שיהיה אפשר להשתמש בו גם באירוח משחקים רגישים ונפיצים באצטדיון טדי.

"המשטרה מתעקשת לקיים את המשחק בדוחא ומוכנה לשלם מכיסה כסף כדי שזה יקרה, אם זה קורה עכשיו למה שזה לא יקרה גם במשחקים שאנחנו מארחים בטדי את סכנין או את הקבוצות הגדולות כשהמשטרה מגיעה עם דרישות מופרזות לשוטרים וסדרנים", אמרו בבירה.

מכל מקום, בהנהלת הקבוצה מבהירים כי יגיעו לכול יעד שבו יחליטו לשחק. בנוסף, למרות שרק 400 כרטיסים יימכרו לאוהדי בית"ר, אחד מנציגי לה פמיליה מזהיר כי המשטרה תצטרך להתמודד עם כמות גדולה יותר: "למשטרה תהיה עבודה מחוץ לאצטדיון עם לא מעט אוהדים שיגיעו ולא יהיה להם כרטיס".

גורמים בקבוצה ביקשו מהשחקנים לשמור על איפוק ברשתות החברתיות ולא להעלות סטטוסים ותמונות שעלולות להתסיס את הגזרה סביב המגרש. במועדון מציינים כי אין להם שום חשש להגיע למשחק בדוחא.

סיור המשטרה באצטדיון דוחא (חגי ניזרי)
דוחא. בבית"ר לא חוששים (חגי ניזרי)
 

אחד מהגורמים הבכירים בקבוצה התייחס לסיטואציה: "אוי ואבוי לנו אם לא נוכל להגיע לשחק במדינה שלנו. אנחנו לא מפחדים להגיע לשום מקום במדינה ישראל. אבוי לנו אם נצטרך לחשוש להגיע למקום מסוים במדינה שלנו, אין לנו ממה לפחד. זה יהיה אסון אם אנחנו נפחד להגיע למקומות ששייכים לארץ ישראל, אם זה יקרה לא תהיה לנו זכות קיום במדינה הזו".

למאמן מנחם קורצקי יש עבודה לא פשוטה לקראת המשחק ולא רק בצד הטקטי. הרעש סביב המפגש בדוחא בהיבט הלאומני והיריבות מול סכנין מגיעה כמובן גם לשחקנים. קורצקי ינסה לנתק את הקבוצה מכל הרעש סביב המשחק כדי להכין את השחקנים שלו למשחק לא פשוט ביום ראשון.

המאמן כבר החל להקרין לשחקנים קטעי וידאו כחלק מההכנה למשחק ודיבר על המהירות של הקבוצה של גיא לוי בחלק ההתקפי. בנוגע להרכב עדיין אין החלטה האם לפתוח עם אופיר קריאף ב-11 במקום דני פרדה שחוזר לספסל.

קריאף ודסה חוגגים (רדאד ג´בארה)
קריאף ודסה. הקשר ישוב ל-11 בראשון? (רדאד ג´בארה)
 

שחקנים בקבוצה מדווחים כי הקשר שומר על רמת אימונים גבוהה כבר מספר שבועות ולכן קיימת האפשרות שהמאמן יבחר לפתוח איתו, בייחוד בעקבות ניסיונו של הקפטן במשחקים מהסוג שצפוי לשחקנים בדוחא. לקורצקי נותרו עוד ארבע ימי אימון שבהם הוא צפוי להחליט מי יעלו בחלק הקדמי, כאשר קלאודומיר פריירה, שלומי אזולאי וחנן ממן צפויים לפתוח.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */