יום שישי, 26.12.2025 שעה 22:52

כמו קבוצת האם: נחשפו המדים של ניו יורק סיטי

קבוצת הבת של מנצ'סטר סיטי וניו יורק יאנקיס הציגה את החולצות שלה ל-2015. דויד וייה: "זאת חולצה מושלמת לשנה הראשונה שלנו, מקווה שתביא מזל"

|
דויד וייה ופרנק ל
דויד וייה ופרנק ל

פרויקט הקמת מועדון הכדורגל ניו יורק סיטי צובר תוצאה. הקבוצה שמיועדת להתחיל לשחק ב-MLS ב-2015 חשפה היום (חמישי) את המדים שלה, שדומים מאוד לאחת מקבוצות האם של המועדון, מנצ'סטר סיטי.

המדים הם בצבעים תכולים בהירים והספונסר שיופיע על החלק הקדמי של החולצה יהיה של איתיחאד איירווייז. "זאת חולצה מושלמת לשנה הראשונה שלנו", אמר דויד וייה והוסיף: "אנחנו מקווים שהיא תביא לנו מזל והרבה הצלחה". 

רכש מעניין נוסף שרשמה הקבוצה מהתפוח הגדול הוא פרנק למפארד, שכרגע משחק אצל מנצ'סטר סיטי עד שקבוצתו החדשה תתחיל לשחק.

מגרשה הביתי של הקבוצה לא צפוי להית מוכן עד 2018 ובעונתה הראשונה היא תשחק במגרש של קבוצת הבת השנייה שלה, ניו יורק יאנקיס.             




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */