יום שישי, 26.12.2025 שעה 18:38
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

שער 8 למכבי? הפועל חייבת למכור כרטיסים לדרבי

האדומים חוששים שמכבי תקבל את שער 8 בדרבי, ומקווים שאוהדים נוספים ירכשו כרטיסים. יחזקאל עשוי לפתוח הערב ב-20:50 מול הפ' פ"ת. כוכב בצד השני

|
אוהדי הפועל ת
אוהדי הפועל ת"א (ניסן עייש)

הפועל תל אביב השלימה אמש (רביעי) את ההכנות שלה לקראת המשחק החשוב הערב ב-20:50 במושבה מול הפועל פתח תקווה, לאחר שלא הצליחה לנצח בשני המשחקים האחרונים.

בניגוד לשאר המשחקים העונה, אסי דומב לא תרגל את ההרכב שאיתו יפתח במשחק, והשחקנים יגלו את ההרכב רק מחר באסיפה שלפני המפגש החשוב מול הפועל פתח תקווה.

ההערכה היא שאסי דומב יערוך לפחות שני שינויים בהרכב, כשההתלבטות היא האם להחזיר את משה אוחיון להרכב ולעבור למערך של 4-5-1, כמו זה שפתח בסכנין. גם שגיב יחזקאל חזק בתמונת ההרכב לאחר שהציג יכולת טובה כשנכנס במשחק מול בית"ר.

בנושא אחר, היום הוא יום קריטי בכל הנוגע להחלטת הנהלת המועדון האם לאפשר לאוהדי מכבי תל אביב לשבת בשער 8 במשחק הדרבי ביום שני הקרוב.

הנהלת הקבוצה הצליחה לדחות את ישיבת המשטרה, בה מחליטים על כמות השוטרים והמאבטחים עד ליום חמישי, ולהחלטה יש חשיבות רבה לגבי סידורי ההבטחה. במועדון בשיתוף עם העמותה ניסו לצאת במבצע "החזרת שער 8" לקראת הדרבי, אך רק 500 אוהדים נרשמו, כשהסף היה 1,700. בקבוצה מקווים שאוהדי הפועל יתעוררו כדי ששער 8 יהיה אדום בדרבי, שלא כמו במשחק מול בית"ר.

"הנהלת הקבוצה עשתה  הכל כדי שהאוהדים ישבו בשער 8", אמר גורם בקבוצה, "דחינו שוב ושוב את הפגישה עם המשטרה ואפשרנו לאוהדים להגיע לכמות המינימלית שהיא 1,700 אוהדים. מקווים שהם יצאו מהאדישות".

הרכב משוער: דני עמוס, מוחמד אבו אל איג׳ה, הרמוני איקנדה, סארי פלאח, ליאור לוי, שי אבוטבול (משה אוחיון), לוקאס סאשה, גילי ורמוט, ישראל זגורי, שגיב יחזקאל ושובל גוזלן.

בראון: "אנחנו בתקופה טובה, אך זה לא מבטיח כלום מול הפועל"
למרות שני ניצחונות רצופים, בהפועל פ"ת מודעים לכך שהמשחק מול הפועל ת"א הוא אופרה אחרת לגמרי והמאמן עידן בראון הזהיר את חניכיו משאננות נגד האדומים.

בראון תירגל את אותו הרכב שניצח את עכו ואשדוד מלבד שינוי אחד, כשעומרי אלטמן יתפוס את מקומו של ליאור אסולין המורחק ויפתח בחוליית ההתקפה לצידם של דור כוכב ושחר הירש הצעירים. עדיין קיים סיכוי שדור חוגי יקבל את חולצת ההרכב, אך נראה שמאמן נוטה ללכת עם אלטמן המוכשר.

עידן בראון (חגי ניזרי)
עידן בראון (חגי ניזרי)
 

לפני האימון דיבר המאמן עם השחקנים והזהיר כמובן מגילי ורמוט, כשנראה שחסן אבו זייד, שמציג יכולת נהדרת מאז שהצטרף לקבוצה, יהיה זה שיקבל את המשימה לשמור על הכוכב של האדומים. כמו מנחם קורצקי, גם בראון ביקש משחקני ההתקפה ללחוץ כמה שיותר את הגנת הפועל, בתקווה שהשחקנים, שנמצאים בתקופה לא כל כך טובה, ימעדו ויאפשרו לקבוצתו לסכן את השער.

בראון אמר לקראת המשחק: ״נכון שאנחנו בתקופה טובה, אבל זה לא מבטיח לנו כלום מול הפועל תל אביב. מדובר בקבוצה מצוינת, אבל אנחנו משחקים בבית לעיני הקהל שלנו ורוצים לקחת נקודות״.

במועדון מצפים לכ-7000 צופים מקומיים שיגיעו לדחוף את הקבוצה במשחק, זאת לאחר שדורון בן דקון החליט שהכרטיסים למשחק יהיו בעלות של 50 שקלים למבוגר ועשרה שקלים בלבד לנוער וחיילים.

הרכב משוער: קאלה דרשלר, קובי מוסא, צ׳ימאזי אמבה, אורי פסו, מייקל טוקורה, מירקו אורמוש, חסן אבו זייד, גיא דיין, עומרי אלטמן (דור חוגי), דור כוכב ושחר הירש.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */