סיון גולדנברג
|

רונן וינשטיין והתוכי. סיפור יוצא דופןהאוהדים שהגיעו היום (שישי) למשחק הליגה הלאומית בין הכח עמידר ר"ג לבית"ר ת"א/רמלה זכו לצפות באחד האירועים ההזויים ביותר שנראו על מגרש כדורגל בישראל בשנים האחרונות.
מאמן הכח, רונן ויינשטיין, הדריך את חניכיו על הקווים כשתוכי - לא פחות ולא יותר - יושב על כתפו וצופה בנעשה על המגרש. לשמחתם של האוהדים, המאמן וגם התוכי, הכח סיימה את המשחק בניצחון 0:1.
“המגרש שלנו קרוב לספארי ופתאום בדקה ה-19 נחת לי תוכי על הכתף", סיפר ויינשטיין. "נלחצתי בהתחלה, רציתי להזיז אותו, אבל ברגע שניסיתי הבקענו גול ואז החלטתי להשאיר אותו".
"אימצנו אותו, הכנסנו אותו לחדר ההלבשה וביקשנו שידאגו לו. בשבוע הבא, אם הוא יישאר, הוא יהיה איתי בבלומפילד במשחק מול בני יהודה, רק צריך להעביר אותו בבקרה. החלטנו לקרוא לו נתן על שמו של נתן דה סוזה, שכבש את שער הניצחון".
 |
| וינשטיין ונתן על הקווים. חיזוק או לא חיזוק? |
|
| |
בנימה מעט יותר רצינית הוסיף ויינשטיין: "אני חושב שהיום רצינו יותר. לא היה כדורגל גדול אבל הייתה מחייבות ורצון, שזה מה שעשה את ההבדל ואני שמח שאחרי פתיחה צולעת הצלחנו לחזור טיפה לליגה. בשבוע הבא נשחק מול קבוצה טובה ונבוא מוכנים, אני מאמין בבחורים שלי ובכדורגל הכל אפשרי. בעזרת שני הנתנים יהיה בסדר, בשבוע הבא יהיה קרב בין התוכי לתרנגול".
 |
| וינשטיין והתוכי |
|
| |